Hoppa till sidans innehåll

Föreningsintyg KPK


När det har blivit dags att söka licens eller att förnya en befintlig licens hos Polisen så behöver du skicka in en bilaga i form av ett föreningsintyg om aktivt medlemskap från skytteklubben.

För att förensingens styrelse ska kunna bevilja ett föreningsintyg krävs det att du som medlem först noggrant fyller i alla kända uppgifter om dig och vapnet ifråga. Följ anvisningarna noga och fyll i alla uppgifter du kan så går allt mycket smidigare.

Dokumentet hittas via länken nedan

https://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Vapen/Enkla%20blanketter/PM-551-24-Foreningsintyg-skyttefor-160715.pdf

Sedan sparar du dokumentet och skickar det till This is a mailto link

Glöm inte att bifoga kopia på skyttelogg som styrker nivån av aktivitet som krävs för den aktuella licnesen. Om du inte lämnat in det gula kortet med uppfyllda guldfordringar i lådan i klubbstugan måste du skicka in en kopia/foto på kortet.

Därefter tar styrelsen upp ditt ärende på nästkommande styrelsemöte då alla föreningsintyg ska godkännas av styrelsen. Styrelsens sekreterare skickar därefter in ditt godkända föreningsintyg till Polisen.

Om du har några frågor kan du alltid kontakta föreningens sekreterare på This is a mailto link

Uppdaterad: 20 FEB 2017 18:14 Skribent: Hans Olsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

Logga Rund

Postadress:
Karlskoga PK - Skyttesport
Box 290
69125 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@karlskogap...

Se all info