Hoppa till sidans innehåll

Rocky 10 den 28 mars 2011


Hej kolleger allt väl. Nu ska jag vara lite mer beskedlig och inte lika hård som sist. Några direkta reaktioner eller påpekanden på mitt lilla angrepp senast har lyst med sin frånvaro och det tyder väl att jag ändå hade viss poäng med det jag skrev, men nu går vi vidare. På väg hem igår kom min första lilla vemodiga känsla att detta var min sista seriematch med föreningen, åtminstone för den här gången och vem vet det kanske var för gått. Fast återkommer suget och det där riktiga intresset igen då är det inte omöjligt att ni åter måste stå ut med mig någon gång i framtiden. Att ändå få avsluta i Klinthallen kändes som en liten nostalgisk företeelse. Det var ju ändå där som jag spelade 24 av mina 26 år i klubben.

Fast ett kval väntar innan det definitivt är slut och skulle UK tycka att jag är tillräckligt bra skulle de kännas otroligt inspirerande att avsluta det med att rädda kvar vårt A-lag för fortsatt division 1 spel.

Nu väntar dock andra intressen och äventyr under hösten där mitt ideella jobb med Kalmar FF ska utökas. Jag ska träffa Nanne nu på tisdag och ställa lite frågor om framtid och nuvarande säsong och om arenan och nu när ett nytt kapitel skrivs om denna 100-åring. Läs gärna detta sedan på torsdag eller fredag på hemsidan. Många matcher kommer också att spelas på lördagar och då efter sommaruppehållet och det gör också att jag prioriterar fotboll före bowling.

Annat som jag också var med på under veckan var att jag blev uppringd av programmet ”Vem vet mest” på tisdagskvällen den 22/3 Jag hade i vintras anmält mitt intresse via datorn och blev uppringd. Mannen i luren förklarade att jag skulle få 15 frågor. 10 måste vara rätt och då ”funderar” det om man eventuellt får komma och de beror lite också på hur många som klarar antalet frågor. Skulle man ha minst 12 rätt är man automatiskt med i tävlingen och lovas en plats i TV. Har man minst 14 rätt är man en av de som börjar längst ut till vänster och om han/hon tar sig vidare efter första omgången två frågor har man rätten att vara först att välja vem som ska svara på nästa fråga.

Jag hade 11 rätt och då kunde han ju inte lovat något, men redan dagen efter fick jag mail att jag var välkommen till Stockholm. Nu har jag sex datum att välja på mellan den 27 juni och 22 juli att välja mellan för det är då som det ska ske inspelningar till höstens program och jag funderar som bäst om jag ska ta den här chansen. Mitt senaste besök i Stockholm när det gäller TV blev ju inte direkt lyckat så vi får se.

Nu till listan.

5:a Klinthallen. Saltö i all ära, men Klinthallen är ändå ett strå vassare.

4:a Allsvenska premiären. Lördag den 2/4 Halmstad-KFF på canalplus bänka er framför tv:n och se.

3:a Tommy, Pidda och Fabbe. Rutinerade rävar som nu när avgörande stunder närmar sig då visar de klass och en bowling som lovar gått inför kvalet.

2:a Vårt A-lag och farmarlag i helgen. Först farmarna och deras vändning i de två sista serierna mot bra motstånd i Eagles och vårt A-lag med sin seger mot bra motstånd i BK Turbo. Att komma till ett kval med detta i ryggen stärker bara moral och höjer vår lägsta nivå.

1:a Serien ”The Event” precis lika spännande och bra som jag önskat nu när serien åter är igång fast nu på onsdagskvällar.  

Uppdaterad: 28 MAR 2011 08:51 Skribent: Tommy Mattsson

 

Postadress:
Karlskrona BK - Bowling
Ulrick Rodin, Gårdarikesvägen 30
37351 Ramdala

Kontakt:
Tel: +46706714206
E-post: karlskronabk@gmail.c...

Se all info