Hoppa till sidans innehåll

Rocky 11 den 11april 2011


Hej kolleger allt väl? Först vill jag understryka vikten av att vara bäst när det gäller. Denna förmåga har vi i vår förening och speciellt när det gäller att överleva och att klara sig kvar i den serie man tidigare varit. Nu visade våra Farmare att laget hör hemma i division 2 och att vårt A-lag visar samma självklara beslutsamhet nästa söndag. Denna form att ta fram spel som ger vinster vid helt avgörande lägen har vi länge varit väldigt bra på och det är en trend som föreningen ska fortsätta med. De finns lag som länge varit klara och ska bara vinna ”rätt” matcher för att kunna avancera till den division de tycker hör hemma och då menar jag speciellt ett som varit totalt överlägsna, men då gäller det att vara bra i de matcher som har störst betydelse något de misslyckades med på ett ganska kapitalt sätt för de siffror man har haft flera gånger under säsongen nu när det gällde som mest aldrig var i närheten av. En förmåga vi i KBK har haft under alla mina 25 år i föreningen.

Själv mår jag betydligt bättre nu och ska börja jobba i morgon igen eftersom mitt jobb nu inte har de krävande och tunga lyft jag hade innan på Manpower. Sedan väntar veckans höjdpunkt med match på nya arenan mot Djurgården och förhoppningsvis visar Kalmar FF samma beslutsamhet inför sin stora publik och vinner detta på ett sätt som gör att de som ser en allsvensk match för första gången återvänder till Sveriges modernaste fotbollsarena.

Fast vem vet försvaret kanske släpper i två mål i första halvlek och uppträder som en hönsgård och blir kallade för ett gäng hackkycklingar av pressen dagen efter, men jag likt hönan Agda kommer ändå att återvända och gapa över mycket mer. För erTUPPad över eventuella problem, de skiter jag ärligt talat i. Det viktiga är att de till sist vinner de rätta matcherna och att säsongen slutar i plus och att de inte åker ner i någon sorts FARMarliga.

Nu till listan:

5:a Championsleague i fotboll. Även att mitt kära Spurs blev utspelat (mycket på grund av Crouch hjärnsläpp) så måste man imponeras över den fotboll vi fick se i kvartsfinalerna.

4:a Min återhämtning. Äntligen ska de bli skönt att kunna börja jobba igen och leva ett mer drägligt vardagsliv.

3:a Henning Mankell. Nu under min sjukskrivning har jag åter läst mina böcker om Kurt Wallander från 90-talet och åter påminns man hur bra han är.

Uppdaterad: 11 APR 2011 07:51 Skribent: Tommy Mattsson

 

Postadress:
Karlskrona BK - Bowling
Ulrick Rodin, Gårdarikesvägen 30
37351 Ramdala

Kontakt:
Tel: +46706714206
E-post: karlskronabk@gmail.c...

Se all info