Hoppa till sidans innehåll

Rocky 1 den 5 december 2010


Hej allt väl i snökaoset. Jag skrev faktiskt en krönika förra söndagen och skickade den till Tommy. Nu skulle han lägga in den och ge mig en egen rubrik som jag skulle sköta detta fortsättningsvis. Nu verkar det inyte fungera och fram tills dess skriver jag i gästboken. En kort fråga kring ordet NOTERA vad känner ni inför det?. Något jag noterade efter förra helgen i Jönköping (där skulle vi vinna andra matchen efter att ha vänt 2-8 men slarvade bort tre poäng där) var att många av våra spelare når väldugt höga resultat efter det att de har spelat med oss i KBK. Berra var alltid bra med oss innan sejouren i malmö där han satte hallrekord och tog SM-guld och när han återvände spelade han en bowling som jag aldrig varit i närheten av. Stefan Johansson och Henrik Johansson är nästa exempel. Bra och gedigna hos oss, men nu i OBS ännu bättre med siffror på över 1000 vid flera tillfällen. Martin Blixt han kom och försvann. Hans meriter kan ingen ta ifrån honom, men han var en besvikelse hos oss. Nu i Göta dominerar han med siffror han inte var i närheten hos oss.

Därför har jag bestäm att spela för Cahoot nästa säsong. Nu när jag ska jobba i Kalmar kan jag lika gärna spela för dem. Då kanske även jag kan göra siffror på 977 och 1019 siffror jag aldrig varit i närheten av under 25 års spelande. NY KLUBB=HÖGA RESULTAT. Jag det stämmer faktiskt att jag blivit anställd på ClearSense. Först en provanställning under sex månader sedan chans på fast jobb. Efter två år som arbetslös är jag åter en som skänker staten skatt iställer för att suktar dem på bidrag. Hur skönt som helst. Här hemma har därför veckan varit ljusare än vanligt.
Emma har annars mest tjatat på att vi ska åka till Kanarieöarna under hennes sportlov. Ett ständigt tjat varje dag sedan hon fick fritidsresors katalog för vintern. Själv har jag börjat svänga. Veckan på Kreta gav mig blodad tand och att jag vill iväg på solsemeter det trodde jag aldrig, men nu när man har ett jobb blir det förmodligen svårt. Innan min lista, det där med Cahoot var självklart ett skämt. Så länge jag spelar bowling finns det bara en klubb jag vill representera och ni vet vilken. Sedan ska jag ändå även fortsättningsvis vara uppmärksam och uppfatta saker som är intressanta på andra håll.
Nu till listan.
5:a ClearSense min nya arbetsgivare. Tänk att nästan tre månader av praktik gav ett så pass gått intryck att de vill anställa mig.
4:a Björn Skifs. En stor personlighet och favorit. Nu får jag äntligen se honom live på Arena Rosenholm med frugan den 10 december.
3:a Henrik och Stefan i OBS ni förjänar er framgång där, förhoppningsvis har ni kvar lite hjärta för vårt KBK.
2:a Vintern. Var och är fortfarande en som inte gillar den speciellt mycket, men när jag ser mina döttrar och andra barn hur kul de har då får jag rucka lite på dessa principer jag har i ämnet snö.
1:a Karlskrona bowlingklubb. Tung säsong med många förluster, men jag vet att vi fixar detta tillsammans med vår vilja och optimism.

Uppdaterad: 07 DEC 2010 13:44 Skribent: Tommy Mattsson

 

Postadress:
Karlskrona BK - Bowling
Ulrick Rodin, Gårdarikesvägen 30
37351 Ramdala

Kontakt:
Tel: +46706714206
E-post: karlskronabk@gmail.c...

Se all info