Hoppa till sidans innehåll

Rocky 2 den 14 december 2010


Hej bowlingkolleger. Min lilla krönika idag kommer handla mycket om information och påminnelser. Först ut är mitt kära Kalmar FF. I onsdags på Sandra samlades vi som jobbar helt ideellt där vi fick information kring den nya arenan. Fem olika ingångar, fyra våningar. VIP restauranger och lounger. Många som tidigare jobbat, dessa bad man nu att eventuellt vidga sina jobb lite och kunna vara mer flexibel och hjälpa till med mer än en enda sak. Samtidigt behövs det fler att hjälpa till. Själv håller jag mig till mitt skrivande däremot skickar jag ut en liten information till er om ni är intresserade. Entrévärd, parkeringsvärd och läktarvärd. Även hjälpa till med utrymning av arena, bistå rullstolsburna. Ta då kontakt med Kalmar FF:s kansli och fråga efter Dennis Nilsson eller Björn Andersson.

En annan sak jag vill informera eller mer att påminna är att vara ute i god tid. Var på BR leksaker i lördags för att köpa ett Nintendospel, usch vad folk och hu var människor och fy vad trångt och värre blir det säkert. Ni som däremot sitter hemma i kylan vill jag påminna om en som jag såg i somras och en av de allra bästa. ”Inception” med Leonardo DE Caprio. Ett mästerverk och ruggigt spännande. Missa inte detta actiondrama.

Annat intressant att informera om är att binda räntan på era huslån för nu springer det iväg. Zlatan tillbaka i Milan från start och han är åter målskytt. Carl Bild vår utrikesminister har ni märkt vilken hopplös gnällspik han blivit. Först hundaffären sedan tjurar han för att regeringskansliet ska spara 300 miljoner tack vare våra Sverigedemokrater. Däremot är informationen lite mer dyster kring terrordådet i Stockholm. Nu verkar även Sverige vara drabbade av grenar från Alquida eller vad de kallar sig. Så se upp och var försiktig. Annat jag vill påminna om är Björn Skifs hyllad av lokalpressen måste jag göra ett förtydligande. DET VAR VÄRLDSKLASS det jag och frugan såg i lördags kväll.

Till sist och det allra bästa informationen jag vill ge. På måndag den 14 december gör jag min första dag som anställd, den första på över två år.

Nu till listan

5:a Julen, även detta kaos och trängsel nu märker man hur nära det är till julafton.

4:a Till alla er som spelade DM. Jag hoppas att någon i KBK var nöjd över sitt kvalspel.

3:a England och fotboll. Alla fyra lagen till åttondelsfinal i championsleague.

2:a Vårat gatukontor i Karlskrona som ändå på ett hyfsat sätt håller gatorna fria från all snömassa. Jämför man med Kalmar så är deras motsvarighet ett stort skämt.

1:a Våran kära drottning Viktoria. Tänk om det finns en lite tronföljare som nu växer i hennes mage.

 

Uppdaterad: 14 DEC 2010 08:05 Skribent: Tommy Mattsson

 

Postadress:
Karlskrona BK - Bowling
Ulrick Rodin, Gårdarikesvägen 30
37351 Ramdala

Kontakt:
Tel: +46706714206
E-post: karlskronabk@gmail.c...

Se all info