Hoppa till sidans innehåll

Rocky 4 den 11 januari 2011


Hej alla som läser nu har jag fått fart på fingrarna igen. Jag hoppas att jul och nyår har varit lyckat. Att vara social och trivsam mot alla som kommit och man träffat, det är något man har fått stå ut med. Några trendbrott blev jag dock varse om under denna julledighet. Först Julia, nu har även hon genomskådat tomten och såg vem som delade ut julklapparna. Nu slipper även vi i vår familj detta ”problem” På nyårsafton har vi haft som tradition att tillbringa den hos en av frugans storasysters son med familj. God mat och trevliga diskussioner som rör allt möjligt. Allt avslutas med raketskjutning vid midnatt. Som vanligt var jag nykter, men trendbrottet var att jag stannade inne och följde dramat med JVM i ishockey. För första gången på en herrans massa år såg jag inte detta spektakel live.

En annan intressant detalj som jag vill lyfta fram är hur mycket bättre filmen ”inception” var nu när jag såg den för andra gången. Var och såg den på bio i höstas och tyckte detta då var ren världsklass. Nu när frugan fick den i julklapp såg vi den tillsammans och även att jag minns upptäckte jag mycket nytt och klassar den som en av de bästa filmerna jag har sett och jag har sett väldigt mycket film genom åren.

Nu svek jag vårt ”träningsläger” eftersom jag åter var tvungen att ta mitt sociala ansvar när min mamma bjöd mig och övriga familjen på middag idag söndag. Jag lovar dock att dyka upp på torsdag på mötet och sedan träna. Jag vill påpeka att jag var tydlig att jag inte tänkte ägna mig åt någon bowling alls under december månad. I själva verket har jag inte saknat det över huvudtaget. Nu när jag jobbar kommer jag heller inte stressa som en galning hem efter jobbet på torsdagarna för att hinna till klockan sex. Därför kommer min redan dåliga träningsdos bli ännu mindre under våren. Nu är jobbet främst.

Som det ser ut och det är detta mitt sista år. I april är det över efter 25 år. Jobb familj och Kalmar FF är något jag prioriterar lite högre. Jag kommer dock vara tillgänglig för spel resten av säsongen och tänker åtminstone försöka träna de helger det är seriespel. Inget medlemskap, inget Wämö, inga närmare band överhuvudtaget.

Däremot kan jag mycket väl tänka mig att skriva vidare som krönikör om intresset är ömsesidigt. Appropå krönika. Den till Kalmars FF:s hemsida är färdig och som jag ska skicka till Anders på FF:s kansli under veckan och jag återkommer när ni kan läsa den på deras hemsida och när jag tänker efter är det ju någon form av band så det är tydligt att jag inte kan släppa föreningen helt och hållet ändå.

Nu till min lista.

5:a Premierleague. Mycket matcher på kort tid och att mitt kära Spurs ångar på känns kanon.

4:a Nytt år nya förutsättningar.

3:a OnOff ute på Slottsbacken. Min mamma köpte ny TV den tidigare var 16 år gammal. Nu tänker de redan under måndagen att komma med den nya och installera den med en ComHem box och tar hand om den gamla.

2:a Vårt JVM lag i ishockey, nu tror jag att vi tar guld.

1:a Vi som blir kvar i KBK den tid som återstår av säsongen. Nu läste jag att Rille hade problem med höfterna och lägger ned och det är bara att beklaga. Nu när avhoppen blir bara fler och fler är det viktigt att vi som blir kvar tänker ta vårt strå till stacken och se till att båda våra två främsta lag minst behåller sin position i serien efter kvalen. Jag tänker i alla fall dra mitt strå till stacken och göra vad jag kan innan jag lämnar in även att jag inte kommer kunna träna så mycket. Detta är ett löfte och inget hot.

Uppdaterad: 11 JAN 2011 14:47 Skribent: Tommy Mattsson

 

Postadress:
Karlskrona BK - Bowling
Ulrick Rodin, Gårdarikesvägen 30
37351 Ramdala

Kontakt:
Tel: +46706714206
E-post: karlskronabk@gmail.c...

Se all info