Hoppa till sidans innehåll

Rocky 7 den 14 februari 2011


Hej allt väl efter en lugn förra helg är jag tillbaka. Ni vet vid det här laget att jag ska lägga av i april med min bowling (och även alla andra åtaganden i föreningen). Åtminstone för den här gången. Just då har veckan handlat väldigt mycket om sådana som gjort comeback istället. På hyfsat lokal nivå läste jag om Lasse Johansson i Barometern. Nu när han ska bli tränare i Kalmar FF.s tipselitlag och även bistå Nanne på vissa träningar hävdade han i vintars när jag träffade honom och intervjuade honom om det nya jobbet hos KFF som man kunde läsa på hemsidan att han nu hade han lagt skorna på hyllan för gått. Ack vad fel för nu ska han förstärka ett division sex lag i kommunen. En förening där allting började. Näste att göra comeback var hon Kallur tjejen som är den bättre av tvillingarna. Ett år av träning där skadan verkar vara läkt ska hon tydligen vara bättre än någonsin och siktar nu på en efterlängtad comeback. Sist ut är självklart Peter Forsberg. Även om jag tycker det börjar bli lite för patetsikt över dessa nya försök tycker jag ändå att han förtjänar en ny chans och att han hyllades i sin första NHL match på över tre år och var Colorados bäste spelare enligt tränaren måste tyda på att antingen är laget väldigt dåligt eller så ligan hopplöst överreklamerad. 37 år två veckor av träning och inte match på tre år och redan bäst i laget. JÖSSES.

Annars har veckan varit bra med ett undantag och det var i fredags kväll när vi i familjen körde till Willys och helghandlade och fy vad svinhalt det var och denna blåst vid Ramdala slätten. En timme efter det att vi kommit hem helskinnade så small det och vi hade ytterligare en dödsolycka där vi bara hade kört mindre än en timme tidigare. Inte alls kul.

Andra små kortisar att berätta.

Även att jag hatar Wayne Rooney vilket mål i derbyt även där måste jag lyfta på hatten över detta mästerverk.

Zlatans och Milans form är inte kul inför mötet mot mitt kärs Spurs på tisdag i championsleague. Fast utan Modric, Van deer Art och Bale kunde de ändå vända med ett i princip B-lag mot Sunderland och ta tredje raka segern. I sig ett styrkeprov som borde höja moralen.

Mycket hysteri kring Svenska rallyt, men frågan är om det inte finns något mer tråkigt att titta på än detta spektakel. Det är ungefär som formel ett. Samma typ av bil som kör på samma ställe ungefär lika fort och likadant. Har man sett en har man sett alla. Fy vad trist.

Kalmar FF är på träningsläger i Lamanga som de flög till tidigt i lördags morse och ska vara där i 12 dagar för att träna och spela matcher. Nu läste jag att deras bagage hade försvunnit och de skulle inte komma fram förrän i dag söndag och två träningar blev av denna anledning iställd. Lagledaren Ola Ragnarsson var vansinnig och hade ringt och skällt ut Norweigan air som ansvarigt bolag och jag har sett Ola riktigt arg och nu när han blev vansinnig, jag tycker verkligen synd om den som tog emot hans telefonsamtal.

Till sist vill jag be Tom Lindgren om ursäkt för mitt spel i Mixen. När man varken har viljan eller den riktiga ambitionen borde jag avstått och vi båda hade sparat dessa pengarna på något bättre.

Nu till listan.

5:a Musikalen ”spiderman”: Med musik av Bono och The Edge måste det bli bra. Jag fick hjälp av kolleger på jobbet som hittade en sida och man fick smak på två av låtarna som är nyskrivna för musikalen och båda höll verkligen hög klass.

4:a Ny kanalsökning: Satt onsdags kväll och gjorde en ny kanalsökning och när den var färdig hade jag två nya sportkanaler.

3:a Rasmus Elm: Även att han inte var speciellt bra var det roligt att han var tillbaka i landslaget och förhoppningsvis kommer han att visa att han där för att stanna.

2:a Patrik och Helena i Karlskronamixen. Bowling när den är som allra bäst. Mina och Tompas sista sex serier, där tittade jag mer på dem än jag ägnade åt vårt spel.

1:a Vecka 7: Först får vi besök av våra Holländska ägare på jobbet på tisdag sedan all go fotboll som väntar under veckan. Jag längtar redan till dessa höjdpunkter.

 

Uppdaterad: 14 FEB 2011 08:41 Skribent: Tommy Mattsson

 

Postadress:
Karlskrona BK - Bowling
Ulrick Rodin, Gårdarikesvägen 30
37351 Ramdala

Kontakt:
Tel: +46706714206
E-post: karlskronabk@gmail.c...

Se all info