Hoppa till sidans innehåll

Rocky 8 den 7 mars 2011


Hej kolleger allt väl? Veckan har handlat om väldigt mycket som har gått min väg. Förts ekonomin. Efter att ha bundit räntan på vårt huslån betalar vi nu mindre än om vi inte hade bundit den. Vi bytte även elleverantör i slutet av november och en investering som har lönat sig nu när man ser vad andra runt gatan har fått betala som behållit vattenfall under vintern när man frågat dem. Sist och inte minst min vanliga 500 hundring på HV 71 som grundseriens seriesegrare och de har bara svikit mig en gång nu under de senaste fem åren.

Annat bra är att jag har lärt mig att använda spotify först på jobbet, men nu har jag även den på båda våra datorer hemma och jag har aldrig tidigare spelat så mycket bra musik samtidigt som jag gjort annat nyttigt framför datorn.

Annat bra är att jag är den enda som har klarat mig i familjen samtidigt som övriga har varit sjuka. Feber, hosta, influensa, lite illamående fast inte jag. Jag är den enda som har kunnat jobba varje dag eller deltagit i samtliga skolaktiviteter  under vecka 9. Ett sundhetstecken i sig.

Fast jag har även stött på problem och det irriterade verkligen. Mina spel på svenska spels hemsida, där har jag precis som alla andra en inloggning plus ett användarnamn man måste fylla i innan man kan påbörja sina spel. Plötsligt i onsdags kunde jag inte använda detta på grund av tre felaktiga inloggningar och jag blev påmind om att jag inte längre kunde använda sidan. Under torsdagen sms:ade jag och undrade vad som krävdes för att få ett nytt och det var då det krångliga började.

Först ska jag om jag vill gå via sms välja en ny engångslösenord till din mobil. När du gjort det ska du välja en kontrollfråga och sedan när du fått en bekräftelse att ditt engångslösenord kan användas logga in på svenskaspel.se och gå till ”mina sidor”. Detta engångslösenord registerar du sedan på sidan, men du kan sedan byta ut det på ett eget mer personligt via ”personliga uppgifter” och en ny kontrollfråga.

Duktigt korkat va??????????????????

Nu fundera jag att gå tillbaka och göra mina spel som jag gjorde för via en vanlig inlämning med sina hederliga lappar som man kan hämta eventuella vinster direkt dagen efter.

Veckan som kommer har jag också mycket att se fram emot. Spurs-Milan, Barcelona-Arsenal i championsleague. Willys ska på sin hemsida avslöja vinnarna i sin tävling jag så aktivt deltagit i och sist men inte mist är serien ”The Event” tillbaka på onsdag kväll.

Nu till listan en lista som jag glömde förra gången och som jag fortfarande skäms över och den här kommer att präglas av ett enda ord och det är SAKNAD

5:a Anders Svensson. Han hamnar inte där för att han är bra utan att för att han skadad och missar EM kvalet i mars och ingen är mer tacksam än jag att vårt landslag nu slipper denna överreklamerade medelmåtta och någon saknad efter honom det har jag verkligen inte.

4:a Jonas Ernelid: Efter en lång tid av sjukdom dog han blått 34 år ung och jag vill minnas honom som en väldigt bra handbollspelare som sällan fick de stora rubrikerna ,men som sällan gjorde en dålig landkamp och han förtjänade ett bättre öde och är väldigt saknad av väldigt många

3:a Marcus Birro. Läste och hörde att han skull flytta till Rom och mina förhoppningar var då att vi som läser Expressen att hans tryne i tidningen skulle minska något på alla olika typer av sidor man ser honom på, men icke där gick jag bet för någon saknad efter honom om han nu inte skulle få lika mycket utrymme som han redan har, det skulle jag inte känna överhuvudtaget.

2:a Vår lokala sport i våra två tidningar: Vilket skämt att slå ihop våra två morgontidningar i en enda sportredaktion. Hade jag en enda anledning till att köpa Sydöstran var det just för att läsa sporten och se om den hade någon annorlunda och varierad bevakning. Nu är det inte ens någon idé att läsa den längre och det är något jag verkligen saknar.

1:a Mina goda vänner i KBK. Visst har man tröttnat på sin bowling och det beslutet står fast att det är slut i april, men jag allt roligt runtomkring, skratten, snacket, diskussionerna, inramningen och allt annat roligt vi gör tillsammans. Det kommer jag verkligen att SAKNA.

Uppdaterad: 07 MAR 2011 07:59 Skribent: Tommy Mattsson

 

Postadress:
Karlskrona BK - Bowling
Ulrick Rodin, Gårdarikesvägen 30
37351 Ramdala

Kontakt:
Tel: +46706714206
E-post: karlskronabk@gmail.c...

Se all info