Hoppa till sidans innehåll

Rocky 9 den 21 mars 2011


Hej allt väl? Den här veckan var jag tvungen att skriva. På väg upp mot Västervik fick jag veta att vi var tvungna att lämna walkover i tvåan eftersom vi inte hade tillräckligt med folk till vårt farmarlag. Efter tio sekunders funderingar kom de bara fram ett enda ord. PINSAMT. Här trodde jag att vi åtminstone kunde fylla vår två bästa lag med tillräckligt med spelare utan att behöva ta till sådana här konsekvenser. Nu var jag en av dem som bara kunde spela på lördagen på grund av sociala åtaganden, men hade jag veta att det krisade så hade jag förmodligen lyckats lösa det med körning av dotterns och hennes fotbollsmatch. Utan att hänga ut någon personligen, men det är inte första gången vi sett detta att många plötsligt inte har tid när säsongen går mot sitt slut. Anledningarna vet jag inte. Ointresse, skiter i det av ren lathet, orkar inte bry sig, jag det gick till och med ryckte om att någon hade slutat nu rakt av trots de lilla som återstår av säsongen när hallen på Saltö såldes. Oavsett anledning till att många nu inte kunde denna aktuella söndagen är det rent bedrövligt att laget har tvingats till detta.

Försök till patetiska bortförklaringar som förmodligen kommer att följa på hemsidan, de ger jag inte ett endaste dugg för. Nu har det hänt och föreningen borde skämmas. Någon tröst för de som ändå spelade i lördags mot Gamleby och Flax, det kan ju nu inte petas ner till farmarlaget av det som återstår av säsongen och utan att lägga sig i för mycket tycker jag att de borde får fortsatt förtroende i A-laget när kvalet stundar. Att jag petas, det köper jag rakt av om ni tycker det eftersom jag varken tränar eller kommer att fortsätta i augusti.

Ett råd till er som ska fortsätta i höst och som ämnar betala sin licens, ni kan väl åtminstone försöka fullfölja säsongen ända in i kalklet så vi slipper detta i fortsättningen.

En massa försiktiga vevanden och ursäkter det tycker jag inte att passar här i krönikan och det är därför jag likt rovdjurens käftar uttrycker min stora besvikelse på att vi inte kunde få ihop åtta man till en resa i Tingsryd och Olofström.

Nu vet jag inte, men förmodligen skrattar många andra lag i länet åt oss idag och vi som föreningen förtjänar att gå med byxorna nere.

Avslöjad och ertappad, nej jag orkar inte med någon lista den här gången.

Uppdaterad: 21 MAR 2011 07:48 Skribent: Tommy Mattsson

 

Postadress:
Karlskrona BK - Bowling
Ulrick Rodin, Gårdarikesvägen 30
37351 Ramdala

Kontakt:
Tel: +46706714206
E-post: karlskronabk@gmail.c...

Se all info