Hoppa till sidans innehåll

Korren utomhus 2018

2018-05-14 23:04
Varför inte tävla lite i sommar tillsammans med klubbkamraterna i solen på hemmaplan?...
  • Uppdaterad: 2018-05-15 22:17

Då är det nu dags för att skjuta årets korrespondensserie för tavla ute. För er som ej vet vad "korren" är så fråga gärna era tränare på träningspassen, för det är en kul och gemensam skjutning man gör på tavla ute med andra klubbkamrater i ett par veckor efter varandra. Det finns anmälda lag i Compound, Långbåge och Recurve, och tiderna då korren skjuts står på den stora whiteboard'en i skjuthallen. Där finns också inbjudan och regler för dem nyfikna, eller för den som är osäker på avstånd och storlek på tapet.

Utöver dem redan planerade tiderna så kommer vi att arrangera en ren korre-skjutning på Söndagar klockan 10:00 under tiden som utomhuskorren pågår. Så kika på tavlan i hallen och prata med era tränare ifall ni är nyfikna.

Sen kan vi också säga att för er unga som ej har egna pilar men som ändå vill skjuta korren, så kommer vi att sälja lite begagnade klubbpilar som ni kan få köpa och använda som ni själva vill, exempelvis till att skjuta utomhus med ;).

PS: Korren startade denna veckan, så senast Söndag kväll skall resultaten vara inskickade till rätt person i klubben, men mer info står i skjuthallen. 

Lycka till och skjut väl!
Styrelsen. 

Skribent: Richard Jonsson
Epost: This is a mailto link

Vill du börja skjuta pilbåge?

Klubben har och kan bistå med allt du behöver för att komma igång. Som medlem hos oss får du lära dig att skjuta båge av erfarna skyttar och tränare, när du sen ska köpa egna saker så får du hjälp med att skaffa rätt bågskytteutrusning till ett rimligt pris.

Är du en helt ny skytt och vill prova på eller bli inskolad i klubben? Tveka inte att skicka ett E-mejl till This is a mailto link.

 

 

Svenska Bågskytteförbundets Facebook

Karlskrona Bågskyttars Facebook

Postadress:
Karlskrona BSK - Bågskytte
Roberth Thorell, Ljungvägen
37372 Jämjö

Kontakt:
Tel: +46709791676
E-post: This is a mailto link

Se all info