Hoppa till sidans innehåll

Angående rådande Covid-19 (Corona)

14 MAR 2020 13:30
Detta är bara en uppmaning till all skyttar och anhöriga...
  • Skapad: 14 MAR 2020 13:30

Att ett nytt virus sprids i världen är det nog ingen som har missat, dock så kan vi alla ta det lite lugnt och andas ut då det inte är något som per automatik gör en dödligt sjuk. Mer info om själva viruset kan ni finna via en länk längre ner i texten.

Riksidrottsförbundet och Svenska Bågskytteförbundet har valt att tillsvidare ställa in JSM & SM för tavla inomhus p.g.a smittorisker vid större event. Däremot så är det ingen bågskytteklubb som har valt att stoppa sina träningar, och detta är heller inget som vi i Karlskrona Bågskyttar planerar att göra. Vad vi däremot uppmanar er som medlemmar eller anhöriga till skyttar att göra, det är att om ni känner er sjuka, krassliga, allmänt svaga eller på något sätt inte som er själva, att ni då väljer att stanna hemma istället för att åka in till träningen. Detta för att minimera riskerna med smittspridning, samt så är det aldrig bra att träna något fysiskt krävande när man är sjuk.

Så vi hoppas att ni har förståelse för detta och liksom så många andra, gör ert bästa för att begränsa spridningen av det nya viruset tills myndigheterna eller staten kommer med nya uppmaningar :).


Länk till krisinformation.se:
https://www.krisinformation.se/corona

Lev väl och träna ordentligt :) !

//Webbmastern

Skribent: Richard Jonsson
E-post: This is a mailto link

Vill du börja skjuta pilbåge?

Klubben har och kan bistå med allt du behöver för att komma igång. Som medlem hos oss får du lära dig att skjuta båge av erfarna skyttar och tränare, när du sen ska köpa egna saker så får du hjälp med att skaffa rätt bågskytteutrusning till ett rimligt pris.

Är du en helt ny skytt och vill prova på eller bli inskolad i klubben? Tveka inte att skicka ett E-mejl till This is a mailto link.

 

Postadress:
Karlskrona BSK - Bågskytte
Roberth Thorell, Ljungvägen
37372 Jämjö

Kontakt:
Tel: +46709791676
E-post: KarlskronaBSK@hotmai...

Se all info