Hoppa till sidans innehåll

Inställd träning och nya restriktioner.

13 NOV 2020 17:49
  • Skapad: 13 NOV 2020 17:49

Tyvärr så får vi meddela att träningen på Torsdag den 19/11-2020 är inställd.

Däremot så är stugan ledig, så för er som har egen tagg så kan ni komma och träna som vanligt, och till er som inte har en egen tagg så kan ni försöka haka på någon klubbkamrat som har en så att ni inte går miste om eran träning.

---------------------------------------

Sen har vi fått ett mer ansträngt läge i Blekinge angående Covid-19, så våra träningsrutiner har blivit ändrade. Vi har skapat evenemang på våran Facebook sida där vi har döpt dem till följande. LÄNK

"Tisdagsträning 18:30 - 20"
"Onsdagsträning 18-19"
"Onsdagsträning 19:15-20:15"

För att få komma och träna under dessa tiderna så måste man i förtid ha anmält sig, detta gör man genom att trycka "kommer" på den träningstiden som man är intresserad av, först till kvarn gäller. Har man inte Facebook eller möjlighet att anmäla sig så går det bra att ringa eller smsa till oss på nummer: 0709695182.

Torsdagarna är det fortfarande fritt fram att komma som vanligt emellan de schemalagda tiderna då det oftast är mindre människor där än på Tisdagar och Onsdagar. Visar det sig att det kommer lite för många så får vi införa samma rutin där som för Tis- och Onsdagarna.

Vi hoppas att ni förstår meningen med detta och tar hänsyn till varandra genom att följa dels Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner, samt våra nya rutiner. Vi gör detta för att skydda er skyttar, oss som håller i verksamheten och alla våra anhöriga. Va rädda om er, följ råd o riktlinjer så kommer allting gå fint.

Mvh
Richard.J

Skribent: Richard Jonsson
E-post: This is a mailto link

Vill du börja skjuta pilbåge?

Klubben har och kan bistå med allt du behöver för att komma igång. Som medlem hos oss får du lära dig att skjuta båge av erfarna skyttar och tränare, när du sen ska köpa egna saker så får du hjälp med att skaffa rätt bågskytteutrusning till ett rimligt pris.

Är du en helt ny skytt och vill prova på eller bli inskolad i klubben? Tveka inte att skicka ett E-mejl till This is a mailto link.

 

Postadress:
Karlskrona BSK - Bågskytte
Roberth Thorell, Ljungvägen
37372 Jämjö

Kontakt:
Tel: +46709791676
E-post: KarlskronaBSK@hotmai...

Se all info