Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder

09 NOV 2021 18:32
Ni som vill skaffa klubbkläder kan nu äntligen få göra det...
  • Uppdaterad: 09 NOV 2021 18:32

Hej alla glada medlemmar!

Längtar ni efter eran första klubbtröja eller efter att få utöka klädgarderoben med fler plagg med vårat fina klubbemblem på så är det nu dags för er att röra er mot klubbstugan.

Vi kommer att hänga upp en lista där ni kan få skriva upp eran information samt fylla i vad ni vill ha, så skickar vi sedan iväg en gemensam beställning.

Just nu så hänger det endast Hoodies på klädställningen då tävlingströjorna var av fel sort, samt så kommer det ej att finnas några provexempel av västarna, utan där kommer medlemmar som har egna västar sedan en tidigare beställning ställa upp och hänga dit sina egna så att ni som vill ha kan få testa på dem.

Inom en rätt så snar framtid så kommer vi att hänga dit rätt sorts Piké och Funktionströjor så att ni ska få en chans att testa på dem också innan vi beställer kläderna.

Vi kommer att erbjuda följande alternativ av kläder.

Tävlingströja i antingen Funktions eller Piké material (Vita)
Hoodie (Svart)
Väst (Svart)

Klubben står för trycket av klubbemblemet på ryggen. Själva plagget i sig och om man vill ha sitt egna namn på bröstet får medlemmen stå för själv.

Mvh: Richard

Skribent: Richard Jonsson
E-post: This is a mailto link

Vill du börja skjuta pilbåge?

Klubben har och kan bistå med allt du behöver för att komma igång. Som medlem hos oss får du lära dig att skjuta båge av erfarna skyttar och tränare, när du sen ska köpa egna saker så får du hjälp med att skaffa rätt bågskytteutrusning till ett rimligt pris.

Är du en helt ny skytt och vill prova på eller bli inskolad i klubben? Tveka inte att skicka ett E-mejl till This is a mailto link.

 

Postadress:
Karlskrona BSK - Bågskytte
Roberth Thorell, Ljungvägen
37372 Jämjö

Kontakt:
Tel: +46709791676
E-post: KarlskronaBSK@hotmai...

Se all info