Hoppa till sidans innehåll

Nu kör vi!!!

07 JAN 2019 21:58
Då gick startskottet för 2019 och vi skall ge järnet...
  • Skapad: 07 JAN 2019 21:58

Vi har haft ett underbart 2018, nytt golv i skjuthallen, ny vägg, en helt ny och fräsh toalett med rinnande vatten så att vi med glädje kunde kasta våran trofasta gamla ute-toa. Vi har arrangerat premiären av Rosenbomträffen, vilket verkade har varit en succé, samt så har i fått in flera nya härliga skyttar i våran klubb.

Så med en ordentligt bra förutsättning så ställer vi upp på startlinjen, tar ett djupt andetag, ger järnet och tillsammans anfaller 2019 som i år blir vårt år!

Träningarna börjar vecka 2 (denna veckan) så nu spänner vi bågarna och tränar som aldrig förr, vi kommer så småning om att fylla kalendern med diverse klubbmästerskap, arrangemang osv. Så kika in titt som tätt och håll er uppdaterade, glöm inte bort att vi finns på Facebook också.

 

Just nu så håller vi på med att byta bank, vilket kommer ge oss möjlighet till att skaffa Swish, så för stunden så går det inte att betala in medlemsavgiften eller annat till klubbens gamla PG-konto. Vi återkommer när allt är i sin ordning igen, men tills dess så vill vi i styrelsen önska alla ett gott nytt år och hoppas att ni lyckas med allt ert skytte och där till.

/Styrelsen

Skribent: Richard Jonsson
Epost: This is a mailto link

Vill du börja skjuta pilbåge?

Klubben har och kan bistå med allt du behöver för att komma igång. Som medlem hos oss får du lära dig att skjuta båge av erfarna skyttar och tränare, när du sen ska köpa egna saker så får du hjälp med att skaffa rätt bågskytteutrusning till ett rimligt pris.

Är du en helt ny skytt och vill prova på eller bli inskolad i klubben? Tveka inte att skicka ett E-mejl till This is a mailto link.

 

 

Svenska Bågskytteförbundets Facebook

Karlskrona Bågskyttars Facebook

Postadress:
Karlskrona BSK - Bågskytte
Roberth Thorell, Ljungvägen
37372 Jämjö

Kontakt:
Tel: +46709791676
E-post: This is a mailto link

Se all info