Hoppa till sidans innehåll

Nu kör vi!!!

14 AUG 2022 20:36
Sommarloven och semestrarna börjar lida mot sitt slut, men då kommer vi som en räddande ängel och startar igång höstens träning.
  • Skapad: 14 AUG 2022 20:36

Äntligen är det dags igen för världens bästa sport, BÅGSKYTTE!!

Vi drar igång vecka 33 (DET ÄR JU NU!!!) och fortsätter ända till och med v50, men det kommer att bli med en förändring.

På Torsdagarna så kommer vi att endast bedriva tränarledd verksamhet utomhus, och vi är utomhus så länge vädret tillåter. Så har ni behov av att skjuta inomhus och måste ha en ledare/tränare som hjälper er så får detta då ske på Tisdagar och Onsdagar. Skyttar som är kapabla att skjuta själva får mer än gärna skjuta inomhus på Torsdagarna under våran ledarledda träningstid när resten är utomhus.

För att skjuta utomhus så har vi ett(1) krav, och det är att man ska ha sina egna pilar. Har ni inga egna pilar så kan vi hjälpa er att antingen skicka efter eller så kan ni köpa loss pilar från oss på plats.

MVH
Styrelsen

Skribent: Richard Jonsson
E-post: This is a mailto link

Vill du börja skjuta pilbåge?

Klubben har och kan bistå med allt du behöver för att komma igång. Som medlem hos oss får du lära dig att skjuta båge av erfarna skyttar och tränare, när du sen ska köpa egna saker så får du hjälp med att skaffa rätt bågskytteutrusning till ett rimligt pris.

Är du en helt ny skytt och vill prova på eller bli inskolad i klubben? Tveka inte att skicka ett E-mejl till This is a mailto link.

 

Postadress:
Karlskrona BSK - Bågskytte
Roberth Thorell, Ljungvägen
37372 Jämjö

Kontakt:
Tel: +46709791676
E-post: KarlskronaBSK@hotmai...

Se all info