Hoppa till sidans innehåll

Nytt år, nya möjligheter!

2018-01-07 23:03
Då välkomnar vi tillbaka alla våra medlemmar!
  • Uppdaterad: 2018-01-07 23:03

Hej alla medlemmar!

Jag ville bara meddela er om att årets kalender är nu fullproppad av olika aktiviteter som vi alla tillsammans kommer att göra under hela året 2018.
Styrelsen har suttit ner och spikat en väldans massa olika datum för alla möjliga saker, så klicka in i kalendern här och kika runt!

Sen tänkte jag också bara påminna er om att vi startar den ordinarie träning nu vecka 2, så påminn era skyttekompisar om det så att de ej missar sin träning.

Med detta sagt så önskar jag er all lycka med det nya året och hoppas att ni blir så bra skyttar som ni bara kan (och lite till), samt hälsar er välkomna tillbaka till oss in i värmen (vi har höjt tempen på fläktarna ;) ).


Med vänliga hälsningar:
Richard, tränare och webbmaster.

Skribent: Richard Jonsson
Epost: This is a mailto link

Vill du börja skjuta pilbåge?

Klubben har och kan bistå med allt du behöver för att komma igång. Som medlem hos oss får du lära dig att skjuta båge av erfarna skyttar och tränare, när du sen ska köpa egna saker så får du hjälp med att skaffa rätt bågskytteutrusning till ett rimligt pris.

Är du en helt ny skytt och vill prova på eller bli inskolad i klubben? Tveka inte att skicka ett E-mejl till This is a mailto link.

 

 

Svenska Bågskytteförbundets Facebook

Karlskrona Bågskyttars Facebook

Postadress:
Karlskrona BSK - Bågskytte
Roberth Thorell, Ljungvägen
37372 Jämjö

Kontakt:
Tel: +46709791676
E-post: This is a mailto link

Se all info