Hoppa till sidans innehåll
Skärgårdsfest

Öppet hus 30/9

26 SEP 2018 12:04
Den 30/9 klockan 10:00 så öppnar vi upp stugan för alla som kan tänkas vilja komma och prova på våran sport...
  • Skapad: 26 SEP 2018 12:04

Söndagen den 30'e September så kommer vi att öppna upp stugan för alla som vill komma och få chansen att prova på våran härliga sport, bågskytte.

Vi kommer att hålla öppet emellan 10:00 och 13:00, under denna tiden så kommer några av våra duktiga tränare/ledare att finns på plats för att hjälpa er som vill skjuta lite pil. Vi kommer självklart att svara på alla era frågor, så är det något som ni funderar över så tveka inte, ta er till stugan och skjut lite pil varvat med några kluriga frågor.

Vi befinner oss i Torskors, bredvid "ladan" som det brukar vara loppis i. Här under finner ni en karta över våran placering. Tänk gärna på att sätta upp håret samt att inte ha för pösiga/lösa kläder då dem kan vara i vägen när ni skjuter. Har ni inneskor så ta gärna med dem :)

Varmt Välkomna!

 

karta

Skribent: Richard Jonsson
Epost: This is a mailto link

Vill du börja skjuta pilbåge?

Klubben har och kan bistå med allt du behöver för att komma igång. Som medlem hos oss får du lära dig att skjuta båge av erfarna skyttar och tränare, när du sen ska köpa egna saker så får du hjälp med att skaffa rätt bågskytteutrusning till ett rimligt pris.

Är du en helt ny skytt och vill prova på eller bli inskolad i klubben? Tveka inte att skicka ett E-mejl till This is a mailto link.

 

 

Svenska Bågskytteförbundets Facebook

Karlskrona Bågskyttars Facebook

Postadress:
Karlskrona BSK - Bågskytte
Roberth Thorell, Ljungvägen
37372 Jämjö

Kontakt:
Tel: +46709791676
E-post: This is a mailto link

Se all info