Hoppa till sidans innehåll

Solen strålade och folket slet.

2018-09-10 12:20
En härlig skara medlemmar jobbade på systematiskt och flitigt...
  • Uppdaterad: 2018-09-10 12:20

Det var ett härligt väder och en bra skara medlemmar som dök upp och gjorde ett riktigt krafttag. Sågarna, kaffekokaren och geniknölarna gick varma hela dagen, ett stort lass virke blev uppmätt och uppsågats. Så nu skall det enkelt gå att sätta ihop de ställen som ännu inte är klara. Förutom jobbet med tavelställen så lades det också tid och energi på att städa och rensa, röja upp längs med vägen upp till stugan och renovering av olika skjutmål för utomhusskytte. Och allas humör steg lite extra när det bjöds på underbara hembakta bullar, så vi säger stort tack till alla som kom på arbetsdagen, och ett extra tack till bullbakerskan!

 

PS: finns fler bilder i arkivet att kika på ifrån arbetsdagen.

//Styrelsen

Skribent: Richard Jonsson
Epost: This is a mailto link

Vill du börja skjuta pilbåge?

Klubben har och kan bistå med allt du behöver för att komma igång. Som medlem hos oss får du lära dig att skjuta båge av erfarna skyttar och tränare, när du sen ska köpa egna saker så får du hjälp med att skaffa rätt bågskytteutrusning till ett rimligt pris.

Är du en helt ny skytt och vill prova på eller bli inskolad i klubben? Tveka inte att skicka ett E-mejl till This is a mailto link.

 

 

Svenska Bågskytteförbundets Facebook

Karlskrona Bågskyttars Facebook

Postadress:
Karlskrona BSK - Bågskytte
Roberth Thorell, Ljungvägen
37372 Jämjö

Kontakt:
Tel: +46709791676
E-post: This is a mailto link

Se all info