Hoppa till sidans innehåll

Soliga arbetare.

12 MAJ 2019 17:55
Både vuxna som barn deltog och gjorde vad de kunde denna soliga dag...
  • Skapad: 12 MAJ 2019 17:55

Dagens arbetsdag är över och vi tackar alla som kom för allt ni har gjort, det är tack vare medlemmar som er som gör att vi kan ha det fint i och runt vår stuga.

Buttar renoverades på den stora skjutbanan utomhus, det trimmades gräs, skrapades färg och mycket mer. Både vuxna som barn deltog och gjorde vad de kunde denna soliga dag, det grillades och alla verkade ha det trevligt.

I slutet så fick vi besök inne i skjuthallen av en liten fågel, barnen verkade väldigt säkra på att det var en blåmes. Med lite hjälp av två vuxna så kunde den flyga ut i det fria igen utan bekymmer.

Ännu en gång, tack alla för eran hjälp idag, och nästa gång så kanske vi kan bli ännu fler. Ju fler vi är desto mer kan vi få gjort, enklare blir det och gemenskapen blir ännu bättre :).

Tack för idag och passa nu på att njuta av solen ikväll,
det förtjänar ni!

Skribent: Richard Jonsson
Epost: This is a mailto link

Vill du börja skjuta pilbåge?

Klubben har och kan bistå med allt du behöver för att komma igång. Som medlem hos oss får du lära dig att skjuta båge av erfarna skyttar och tränare, när du sen ska köpa egna saker så får du hjälp med att skaffa rätt bågskytteutrusning till ett rimligt pris.

Är du en helt ny skytt och vill prova på eller bli inskolad i klubben? Tveka inte att skicka ett E-mejl till This is a mailto link.

 

 

Svenska Bågskytteförbundets Facebook

Karlskrona Bågskyttars Facebook

Postadress:
Karlskrona BSK - Bågskytte
Roberth Thorell, Ljungvägen
37372 Jämjö

Kontakt:
Tel: +46709791676
E-post: This is a mailto link

Se all info