Hoppa till sidans innehåll

VM-mästarinnan sköt första skäktan.

22 MAJ 2019 13:18
Regerande världsmästarinnan sköt klubbens första skäkta...
  • Skapad: 22 MAJ 2019 13:18

Det tog inte lång tid från dess att klubben röstade fram ett beslut att gå med i armborstunionen tills att första skäktan (pilen) sköts. Och premiären kunde inte ha varit större än vad den blev, den första skäktan avfyrades nämligen av den nu regerande världsmästarinnan Lena Eklund.

Lena tränade tillsammans med några skyttar ifrån klubben, och det verkar har varit ett intressant och trevligt träningspass där det för vissa var första gången som de fick se ett armborst användas.

Lena passade även på att bli medlem hos oss, så vi hoppas och önskar att hennes träning och medlemskap här hos oss skall resultera i fler fina titlar och en härlig gemenskap.

Vi hälsar Lena välkommen,
och om ni går in i arkivet så kan ni ser fler bilder ifrån träningen.

Skribent: Richard Jonsson
Epost: This is a mailto link

Vill du börja skjuta pilbåge?

Klubben har och kan bistå med allt du behöver för att komma igång. Som medlem hos oss får du lära dig att skjuta båge av erfarna skyttar och tränare, när du sen ska köpa egna saker så får du hjälp med att skaffa rätt bågskytteutrusning till ett rimligt pris.

Är du en helt ny skytt och vill prova på eller bli inskolad i klubben? Tveka inte att skicka ett E-mejl till This is a mailto link.

 

Postadress:
Karlskrona BSK - Bågskytte
Roberth Thorell, Ljungvägen
37372 Jämjö

Kontakt:
Tel: +46709791676
E-post: This is a mailto link

Se all info