Hoppa till sidans innehåll
Skärgårdsfest

Prova på bågskytte


Hej och vad kul att du vill prova på bågskytte!

Då undrar du säkert "hur gör jag?", då vi just nu befinner oss i en pandemi med restriktioner om hur många vi får vara på träningarna vid ett och samma tillfälle så är det lite mer begränsat. Men det ska inte hindra oss från att få låta dig prova på våran härliga sport bågskytte.

För att enklast få personlig hjälp och vägledning så föreslår vi att du antingen mejlar in till klubben eller skriver till oss på Facebook.

Våran epost är This is a mailto link

och våran facebook sida har du HÄR.

Skriv gärna hur många ni är och åldern på de som vill prova på, så vi enklare kan hitta ett tillfälle som passar just er.
Är ni ett företag som vill komma och prova på så skriv gärna med det i erat meddelande.

Lycka till med skyttet, och förhoppningsvis så lär vi ses flera gånger framöver på träningarna efter att du blir medlem då du fastnade för våran härliga sport.

Med Vänliga Hälsningar:
Richard Jonsson
Tränare & Webbmaster

Uppdaterad: 25 APR 2021 13:57 Skribent: Richard Jonsson
E-post: This is a mailto link

Vill du börja skjuta pilbåge?

Klubben har och kan bistå med allt du behöver för att komma igång. Som medlem hos oss får du lära dig att skjuta båge av erfarna skyttar och tränare, när du sen ska köpa egna saker så får du hjälp med att skaffa rätt bågskytteutrusning till ett rimligt pris.

Är du en helt ny skytt och vill prova på eller bli inskolad i klubben? Tveka inte att skicka ett E-mejl till This is a mailto link.

 

Postadress:
Karlskrona BSK - Bågskytte
Roberth Thorell, Ljungvägen
37372 Jämjö

Kontakt:
Tel: +46709791676
E-post: KarlskronaBSK@hotmai...

Se all info