Hoppa till sidans innehåll

Bemanning skiduthyrning Dackestugan

06 FEB 2021 11:43
Efterfrågan på att hyra längdskidor i Rödeby är väldigt stor. Just nu hyr vi ut från 25-30 utrustningar en vardagkväll till närmare 100 utrustningar på helgerna. Nu behöver vi hjälpas åt för att möta efterfrågan resten av vintern.
  • Uppdaterad: 06 FEB 2021 11:43

Eftersom vi nu fått en fin vinter och kännedomen om längdspåren och konstsnön vid Rödeby vintersportcentrum har spridit sig, är efterfrågan på skidåkning enorm.

Vi har genom åren samlat på oss ett stort bestånd av pjäxor, skidor och stavar för alla åldrar. Dessa kommer nu väl till pass i uthyrning till i första hand privatpersoner.

Uthyrningen utgör även en viktig inkomstkälla för föreningen, och genom att hjälpa till kan var och en med ett par timmars trevlig arbetsinsats starkt bidra till föreningens intäkter.

Alla medlemmar som hjälper till åker gratis i längdskidspåren (spåravgift 60kr/dag).

Vi behöver tänka noggrannt på pandemin. Är man sjuk ska man givetvis inte bemanna uthyrningen. Stuga och toaletter är INTE öppna för allmänheten, ej heller för "enstaka undantag", som snabbt blir många. Endast för de som bemannar med familj.

Uthyrningen sker utomhus, ett sällskap åt gången, och vi påminner varandra och våra gäster om att hålla avstånd.

Just nu utgörs bemanningslistan av ett digitalt bokningsformulär från Doodle. Där kan var och en skriva in sig på den tid som passar. Observera att om vi inte uppnår tillräcklig bemanning på ett pass så uteblir passet och vi kommer inte att ha öppet den tiden.

Doodle-kalendern hittar du här  

Vid frågor, skriv helst dessa på vår medlemsgrupp på Facebook, Karlskrona SOK medlem. I andra hand mejla This is a mailto link

Uppdaterad information om aktuella (bemannade) öppettider i skiduthyrningen, spårstatus m.m. läggs löpande upp på Rödeby vintersportcentrums hemsida

Skribent: Robert Hedman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info