Hoppa till sidans innehåll

Info 10MILA 2026

13 AUG 2019 08:24
Förberedelserna inför beslutet huruvida vi tackar ja till att arrangera 10MILA 2026 går vidare.
  • Uppdaterad: 13 AUG 2019 08:24

Förberedelserna inför beslutet huruvida vi tackar ja till att arrangera 10MILA 2026 går vidare. Vi har nu haft två medlemsmöten (ett i samband med O-Ringen och ett i Bastasjöstugan i tisdags) där man haft möjlighet att få mer information om vad det innebär resp ställa frågor. Vi har varit i kontakt med kommunen och planerar för ett gemensamt möte i september för att höra om deras inställning gällande ffa lokaler och andra faciliteter, därtill kommer Försvarsmakten att tillfrågas gällande tillgången till rosenholmsområdet under den aktuella perioden.

Efter detta kommer beslut tas på ett styrelsemöte under hösten. Som tidigare nämts kommer ett eventuellt arrangemang kräva en betydande arbetsinsats av alla medlemmar, men med stor sannolikhet också ge väldigt mkt tillbaka till klubben ur flera aspekter. Det är därför angeläget att så många som möjligt satt sig in i frågan och att vi kan fatta ett i klubben brett förankrat beslut.

Dyker det upp frågor eller synpunkter är det utmärkt om ni mailar dem eller på annat sätt ser till att de når ngn av oss i styrelsen.

Mvh Marcus Svennerud

This is a mailto link

Skribent: Anton Österblad
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
Björn Zettervall, Östra vägen 14
37331 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info