Hoppa till sidans innehåll

Information 10mila 2026

08 JUN 2020 22:00
Karlskrona SOK har fått frågan om vi är intresserade av att arrangera 10mila 2026. Här är en första information om arbetsläget.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2020 22:00

Karlskrona SOK har fått frågan om vi är intresserade av att arrangera 10mila 2026. Vi har lämnat besked att vi är intresserade, men att vi först behöver få besked från bland annat markägarna Försvarsmakten och Karlskrona kommun om tävlingsområde och arena är möjliga att nyttja, samt ta ett gemensamt beslut i föreningen. Kommunen har gett oss en positiv intentionsförklaring och Försvarsmakten likaså. Nu återstår att bestämma oss för om och hur vi ska ta oss an en sådan utmaning och möjlighet vi har framför oss.

Vår ambition var att ha medlemsmöten under våren med information och diskussioner, men pandemin har hindrat oss. Vi tittar nu på möjligheten att inhämta tankar och idéer digitalt, för att så snart situationen medger ordna informations-, diskussions- och beslutsmöten.

Under sommaren kan ni förvänta er att få e-post med ett antal frågeställningar. Vi vill ha så många svar och frågor som möjligt för att kunna få en givande dialog i föreningen när vi väl kan träffas och diskutera.

Varma hälsningar från styrelsen.

Skribent: Robert Hedman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info