Hoppa till sidans innehåll

Information Tjoget 2019

05 JUL 2019 09:44
Nu finns de senast uppdaterade lagen i Eventor. Ni ska springa med era egna SI-pinnar så glöm inte dessa! Det kommer dock att finnas extra pinnar att låna i nödfall.
  • Skapad: 05 JUL 2019 09:44

Som vanligt kommer klubben ha ett väldigt fint Camp Karlskrona på TC. Där kommer det att finnas lättare förtäring och varma och kalla drycker. Där kommer också nummerlapparna till våra tre lag att finnas.

För er som campar har vi blivit tilldelade område C6 vilket är längst från TC så det blir en bit att gå men vi kanske slipper vakna av speakerljudet.

Läs gärna PM och banläggarens tankar för att förbereda er! Ett par saker att tänka på är att det finns två sistakontroller så var noggranna med att välja rätt, för er som har vätska på banan är det inte utmärkt på tävlingskartan så kolla i förväg var vätskan finns. Väderprognosen visar på behagligt löparväder men det kan nog bli lite svalt under natten. Håll reda på när din sträcka startar så att du är vaken i tid.

Vi har inte organiserat någon gemensam samling efter dag 1 men ta gärna med något att äta/grilla och sitta på så samlas de som vill vid campingområdet efter att sträcka 7 gått i mål. Lycka till!!

Skribent: Susanna Caleklint
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
Björn Zettervall, Östra vägen 14
37331 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info