Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgifter 2020

03 FEB 2020 20:10
Nu är det dags att betala in medlemsavgifterna för 2020. Du ska ha fått ett mejl om hur du betalar din avgift. Om inte läs vidare nedan.
  • Uppdaterad: 03 FEB 2020 20:10

För att betala behöver du logga in genom att klicka på hänglåset uppe i högra hörnet. Då kommer du till en inloggningssida. Där kan du återställa ditt lösenord om du inte kommer ihåg det. Ett tips är att det är samma inloggingsuppgifter som till t.ex. Eventor.

Observera att det kan vara problem att logga in via Internet Explorer. Så om du har problem är det bästa råd jag kan ge att testa en annan webbläsare.

När du loggat in dyker det upp ett mörkblått fält högst uppe i fönstret med en gul kundvagn ute till höger. Klicka på den och följ instruktionerna för betalning.

Det var först lite problem med att skapa avgifterna så att det kan hända att du inte såg några avgifter i varukorgen när du loggade in, men det är fixat nu.

Om du inte vill betala online så kan du också betala via bankgiro och ange i meddelandet vem avgiften gäller. Bankgironumret hetar du under Föreningen -> Föreningsuppgifter

Gällande avgifter även för 2020 är

Medlemsagift 100 kr
Medlemsavgift familj 300 kr

Träningsavgift ungdom t.o.m 20 år 250 kr
Träningsavgift 400 kr
Träningsavgift familj 900 kr

Är du stödmedlem betalar du bara medlemsavgift. 

Familjemedlemskap innebär alltid att man betalar både medlemsavgift och träningsavgift. Det finns inget stödfamiljemedlemskap.

Har du några frågor hör av dig till This is a mailto link

Skribent: Susanna Caleklint
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info