Hoppa till sidans innehåll

Orientering i v15

14 APR 2021 08:45
  • Skapad: 14 APR 2021 08:45

Alla dagar: Veckans bana i Rödeby

Alla dagar: Hittaut i Karskrona med omnejd

Måndag: 18.00-19.00. Löpfys för barn, ungdom och vuxna. Utanför Bastasjöstugan. Trevligt att träna tillsammans med hela familjen!

Tisdag: 18.00-19.00 Löpteknik för barn och ungdomar samt en löpargrupp för vuxna. Bastasjöstugan

Onsdag: 18.00-19.15 Orienteringsteknik för barn/ungdomar. Samling vid Dackestugan i Rödeby. Samma upplägg som tidigare med uppdelning i grupper och sprider ut oss på olika samlingspunkter. Vi fortsätter följa restriktionerna och kommer inte till träning med sjukdomssymptom. 

Torsdag:  från 1730 Orienteringsbanor för alla klubbmedlemmar tillsammans med OK Orion. Nu på torsdag är träningen vid Sibbamåla. Det finns banor från gul till svart nivå och man springer på egen hand eller tillsammans med en kompis eller förälder om man inte gjort upp med någon ledare innan. Info och anmälan

Söndag: söndagsträning för alla klubbmedlemmar på Knösö. Här finns banor från vit till svart nivå. Spring själv, med kompis eller hela familjen. Sista dag för anmälan är fredag kväll. Info och anmälan.

På torsdag drar vi igång Bokstavsjakten i Wämöparken och Bastasjö. Leta bokstäver efter karta som finns att skriva ut på hemsidan eller att hämta i brevlåda. Maila in skapade ord och bilder. Vinster lottas ut månadsvis.

Skribent: Maria Sibileva
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info