Hoppa till sidans innehåll

Orientering i vecka 13

31 MAR 2021 00:36
  • Uppdaterad: 31 MAR 2021 00:36

Alla dagar: Veckans bana i Bastasjö

Alla dagar: Påskjakt i Wämöparken

Den 1/4 släpps den digitala kartan av HittaUt och vi kan åter börja leta checkpoints runt om i kommunen. Har ni inte provat tidigare är det dags nu! Information.

Måndag: 18.00-19.00. Löpfys för barn, ungdom och vuxna. Utanför Bastasjöstugan. Trevligt att träna tillsammans med hela familjen!

Tisdag: 18.00-19.00 Löpteknik för barn och ungdomar samt en löpargrupp för vuxna. Bastasjöstugan

Onsdag: 18.00-19.15 Orienteringsteknik för barn/ungdomar kommer att hålla till på Rosenholm, med samlingsplatser i anslutning till södra sidan av skolan Piggelinen. Det är då, tack vare skiftet till sommartid, ljust under hela passet varför pannlampor inte behövs. 

Fredag: Orienteringsträning med tidtagning på långfredagen i Bussevik. Det finns banor för alla från lätt och kort vit till svart 8 km. Ni väljer valfri bana och väljer en valfri starttid från 10 till 12. Information och anmälan.

Lördag: Orienteringsträning med tidtagning vid crossbanan i Rödeby. Det finns banor för alla från lätt och kort vit till svart 8 km. Ni väljer valfri bana och väljer en valfri starttid från 10 till 12. Information och anmälan

Söndag: Orienteringsträning i Södra Hoka. Veckans bana med en valfri starttid från 10 till 12. Information och anmälan

För allmän information kommer vi att starta nybörjarkurs för barn- och ungdomar v 14, samtidigt med ordinarie orienteringsträning 7/4. Tyvärr finns det risk för att vi måste begränsa antalet platser i denna, så om ni känner någon som är sugen att prova på, be dem anmäla sig snarast.

Skribent: Maria Sibileva
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info