Hoppa till sidans innehåll

Resa till Ski Tour 2020

26 JAN 2020 20:41
Karlskrona SOK har blivit inbjudna till finalen av Svenska Skidförbundets Stjärnjakten. Finalen sker vid världscuptävlingarna i Östersund 15-16 februari. Välkommen att följa med!
  • Uppdaterad: 26 JAN 2020 20:41

Våra skidungdomar har under höst och vinter (vinter?) samlat stjärnor i Svenska Skidförbundets Stjärnjakten. Stjärnjakten riktar sig i första hand till barn i åldern 9-12 år.

Finalen genomförs som en stafett på skidstadion i Östersund lördagen 15 februari. De barn som vill får delta, övriga bildar hejaklack!

Skidförbundet bjuder upp till 18 barn och 3 ledare på fri entré till världscup-tävlingar lördag och söndag. Vi bor på hårt underlag i en skola och får frukost och lunch på arenan. Priser utlovas till alla barn och vi får ett VIP-besök vid den svenska valla-lastbilen! Givetvis ska vi försöka åka lite skidor också, när vi ändå åker till snön.

VI reser upp på fredagen och hem på söndag-måndag, men resorna är inte bokade än. Vi behöver veta hur många vi blir.

Vi uppmuntrar alla barn och ungdomar i föreningen med minsta intresse för skidor att fundera om de vill följa med. Ju fler, desto roligare! Vi behöver ha intresseanmälan senast torsdag 30 januari!

Se mer info i bifogat info-brev

Skribent: Robert Hedman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info