Hoppa till sidans innehåll

Visionsarbete

04 OKT 2019 21:25
Ur Alice i underlandet: –“Vill du vara snäll och tala om för mig vilken väg jag ska ta?” sa Alice –“Det beror på vart du vill komma” sa katten –“Det spelar inte så stor roll…”, sa Alice –“Då spelar det heller ingen roll vilken väg du tar” sa katten
  • Uppdaterad: 04 OKT 2019 21:25

Vision och verksamhetsidé
Styrelsen har träffat SISU i en styrelseutbildning. En utbildning för att stärka upp hur vi arbetar i styrelsen och på sikt hela klubben. En fråga som där blev uppenbar är klubbens vision, vart vill vi?

Ett förslag från styrelsen är att en arbetsgrupp bildas, med uppdrag att för klubben ta fram och beskriva föreningens vision och verksamhetsidé på lite längre sikt. Syftet är vägledande för hur klubbens framtid ska formas. Tanken är att förslaget ska ut på remiss där medlemmar har möjlighet att ge sina synpunkter, sedan beslutas på ett medlemsmöte. 

Styrelsen söker dig som vill ingå i arbetsgruppen och vara delaktig i framtagande av ett förslag till klubbens vision och verksamhetsidé. Lite spridning i intresse och ålder kan vara en fördel, gärna även ungdomar. En lagom grupp kan vara 5-6 personer.

Vänta inte, är du intresserade av att ingå i gruppen eller har några kompletterande frågor kan höra av sig till ordförande Marcus, senast söndagen 20/10

Karlskrona SOK styrelse

Skribent: Robert Hedman
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
Björn Zettervall, Östra vägen 14
37331 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info