Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte 2021

20 JAN 2021 21:48
Karlskrona SOK styrelse inbjuder föreningens alla medlemmar till vårt högsta beslutande organ - årsmötet! På grund av pandemin genomförs årsmötet i år i digital form.
  • Uppdaterad: 20 JAN 2021 21:48

På grund av pandemin blir det i år omöjligt för oss att samlas till ett årsmöte som vi brukar göra. Därför kommer vi att göra som så många andra gjort och gör - genomföra årsmötet 2021 digitalt.

Vi kommer att genomföra mötet i Google Meet, instruktioner för hur det ska gå till med mera återkommer vi till. Tiden är dock fastställd till söndagen den 14 februari kl 1700.

För alla som är osäkra på hur ett digitalt möte går till, kommer vi att genomföra minst ett utbildande prova-på-tillfälle innan årsmötet. Även här återkommer vi med mer detaljer.

Detta får givetvis tillföljd att den traditionella årsfesten inte heller kan genomföras direkt efter årsmötet i år. Styrelsen arbetar vidare för att kunna genomföra årsfest senare under året om möjligheterna förbättras.

Föranmälan till årsmötet krävs. Du behöver ange en aktuell och fungerande e-postadress i anmälan, en adress vi kommer att skicka mötes-länken till inför årsmötet. Du hittar anmälan till årsmötet under "Klubbaktiviteter" i listan längst upp till höger på hemsidan.

Ni som inte kan anmäla er i eventor till årsmötet, det är för att ni inte är registrerade som aktiva orienterare, mejla er anmälan direkt till This is a mailto link

Årsmöteshandlingar (för inloggad medlem) (uppdaterad med Revisionsberättelse 2021-02-08)

Valberedningens förslag till Karlskrona SOK årsmöte 2021-02-14

Anmälan i Eventor

Skribent: Robert Hedman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info