Hoppa till sidans innehåll

Extra årsmöte och medlemsmöte

13 SEP 2020 21:35
Styrelsen i Karlskrona SOK kallar härmed föreningens medlemmar till extra årsmöte och medlemsmöte. Datumet är lördag 10 oktober.
  • Skapad: 13 SEP 2020 21:35

Ordinarie årsmöte 2020 ajournerade två punkter till senare, val av valberedning och val av revisorsuppleant.

Styrelsen har nu tagit fram förslag till valberedning och förslag till revisorsuppleant. Dessa måste nu väljas av ett extra årsmöte.

I samband med det extra årsmötet kommer vi även att passa på att hålla ett medlemsmöte för att informera vidare om 10Mila 2026 och på olika sätt fånga upp frågor, förslag, farhågor och förväntningar kring ett sådant arrangemang. Medlemsmötet om 10Mila kommer att bli ett viktigt tillfälle för styrelsen att samla beslutsunderlag, utöver den medlemsenkät som nyligen varit ute.

För att maximera möjligheten för alla som vill att delta, söker vi efter en stor lokal med goda möjligheter till social distansering. Vi kommer att hålla två identiska möten efter varandra - kl 1500-1620 samt kl 1630-1750. Anmälan kommer att krävas, eventor-länk kommer så snart vi har klart med lokal.

För personer i riskgrupper, däribland +70, är vi beredda att hitta alternativa lösningar, exempelvis genom att hålla ytterligare identiska möten men vid annan tidpunkt i någon av våra klubbstugor. Vänligen hör av dig till This is a mailto link om du har önskemål om en sådan lösning.

Skribent: Robert Hedman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info