Hoppa till sidans innehåll

Förtydligande angående INFORMATION kring Covid-19

07 MAJ 2020 23:14
Då det framkommit synpunkter på den text styrelsen publicerat om ansvarsförhållanden vid träning, tävling och annan aktivitet, framförallt om information riktad till medlemmar i gruppen 70+, har vi ändrat den första något olyckliga formuleringen.
  • Skapad: 07 MAJ 2020 23:14

Bakgrunden har varit omtanken om våra (och andras) medlemmar, men det har i vissa avseenden uppfattats som kritik och pekpinnar.

Det vi vill uppnå är att följa de rekommendationer som SOFT presenterar här och här, det vill säga att personer 70+ inte i onödan beblandar sig med yngre medlemmar, vilket är för deras egen skull.

Vill man delta vid träningar görs det lämpligen så att man undviker kontakt med övriga, exempelvis genom att man startar före eller efter andra klubbmedlemmar. Kontakta den som är ansvarig för träningen / aktiviteten vid osäkerhet.

Vi har nu även veckans bana och veckans teknikbana med mera för alla att ta del av på egen hand. 

Detta har i de allra flesta fall skötts utmärkt, men då några få förbisett eller inte brytt sig om rekommendationerna har vi känt oss tvungna att tydligare påtala vad som gäller. De som struntat i rekommendationerna har också personligen fått detta påpekat, så har du inte hört något ska du absolut inte heller känna dig utpekad! Detta är ju något som görs för allas bästa! 

Vid synpunkter eller frågor, hör gärna av dig till Marcus Svennerud eller Robert Hedman.

Skribent: Robert Hedman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info