Hoppa till sidans innehåll

Hjälp att arrangera träningar sökes

10 AUG 2020 09:08
  • Uppdaterad: 10 AUG 2020 09:08

Höstsäsongen närmar sig och vi vet ännu inte hur den kommer se ut. Kanske kommer det finnas tävlingar att springa, kanske inte. Under vår och sommar har vi i Vuxengruppen försökt erbjuda flera olika slags träningar, både för dem som fortsatt vill träna på gemensamma dagar men också för de som velat träna ensamma (stort tack Oscar, Putte och Magnus för det jobb ni gjort med veckans banor under vår och sommar!). Vår förhoppning är att fortsatt kunna erbjuda ett varierat utbud av träningar och aktiviteter men vi behöver bli fler som hjälps åt att arrangera träningar. Vår förhoppning är att kunna erbjuda två ol-träningar i veckan (torsdag + lördag eller söndag) + minst en veckans bana. 

Torsdagarna kommer vi som vanligt ha tillsammans med OK Orion och där arrangerar vi varannan vecka. Vid detta tillfälle ska fyra banor läggas en lätt kort, en mellansvår kort (ca 4 km) en svår 5 km och en svår 7-10 km.  Som arrangör lägger du banorna, du kan sedan få hjälp att få dem utskrivna. Om möjligt så hänger du ut och plockar in (annars finns det flera i klubben som brukar erbjuda sig att hjälpa till med detta). Du finns sedan på plats under kvällen som träningen arrangeras eller ber någon annan vara där i ditt ställe.

På helgträningen så har man lite mer frihet att planera och genomföra sin träning. Man kan göra en träning där de som springer själva hänger ut och plockar in, kontrollplock, ol-intervaller, en vanlig ol-bana, bara havsnära kontroller, man kan bjuda in grannklubbarna eller välja att göra ett mindre klubbarrangemang - ja man har fria händer och gör som man vill. Säg bara vilken dag du vill arrangera.

Veckans bana – en teknikbana som vi låter hänga ute 1-2 veckor. Du fixar banan, hänger ut snitslar eller kontroller. Kartan läggs upp på hemsidan och de som vill träna gör det när det passar dem.

Vi vet att det finns massor av personer i klubben som fixar i att hålla i en träning så tveka inte att erbjuda din hjälp (eller varför inte gå ihop två personer och arrangera en träning tillsammans). Om du stöter på problem på vägen så är det bara att kontakta en av oss i Vuxengruppen så hjälper vi dig vidare.

Ni som känner att ni vill bidra till höstens ol-träningar tveka inte att kontakta Linda Larsson (This is a mailto link).

Skribent: Linda Larsson

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info