Hoppa till sidans innehåll

Höstlovsläger Orsa Grönklitt

25 SEP 2019 22:44
För andra året i rad arrangerar Karlskrona SOK ett skidläger på snö i Orsa Grönklitt under höstlovsveckan, söndag till torsdag, 27-31 oktober.
  • Skapad: 25 SEP 2019 22:44

Lägret riktar sig till klubbens alla skidåkare. Föräldrar kommer att dela på ansvaret att hålla träningar för barnen, vuxna motionärer utan barn tränar som de önskar. Vi kommer alla att hjälpas åt med matlagning med mera.
RESA

Minibussar, 2-3 st. Preliminär avresa Karlskrona Möbler söndag kl 0700, framme ca 1800. Eventuellt går en minibuss direkt från Smålandskavlen så tidigt som möjligt. Hem torsdag, hemkomst Karlskrona möbler ca kl 2100.
BOENDE
Lägenheter på Lingonstigen eller Hjortronstigen. 16 bäddar i en lägenhet alternativt 24 (2x12) bäddar i två lägenheter med dörr mellan lägenheterna. 2- och 4-bäddsrum.
KOSTNAD
Egenavgiften för lägret är 1500 kr/person, barn som vuxen. Då ingår mat (som vi handlar och lagar själva), resa, boende och spårkort. Det kan tillkomma mindre kostnader i form av bowling, bad eller annan frivillig aktivitet, samt för mat under resan dit och hem. Betalning sker i förskott.
ANMÄLAN
Anmälan till This is a mailto link senast söndag 29 september kl 23oo. Ange eventuell specialkost samt om du behöver låna skidutrustning. Vi kommer att åka både skejt och klassiskt.
TRÄNING
Orsa Grönklitt har snöpremiär på sparad snö fredagen den 25 oktober. Spåret är sannolikt 2,0-2,5km långt, skejt och klassiskt. Har vi tur har de haft kyla och sprutat ny snö, då kan det vara längre, liksom om det kommer natursnö. Det finns goda förutsättningar att löpträna både med och utan karta.
INSTÄLLT LÄGER
Om förutsättningarna och väderprognoserna veckan innan lägret är väldigt dåliga, kan lägret komma att ställas in med kort varsel. Hela lägeravgiften återbetalas då.

Skribent: Robert Hedman
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
Björn Zettervall, Östra vägen 14
37331 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info