Hoppa till sidans innehåll

Intresse för nya plagg?

2018-02-02 14:08
Nu finns det chans för nya plagg till klubbstassen. Fyll i ditt intresse via formuläret https://goo.gl/forms/boXZpvOyeRl8rsgI2.
  • Uppdaterad: 2018-02-02 14:08

Efter önskemål gör vi en intressekoll på ett par ytterligare plagg till klubbdressen. Tro det eller ej, det är inte ljusblåa jeansshorts som efterfrågats! Detta är alltså ingen beställning, utan det görs eventuellt senare om intresset är tillräckligt stort.

OL-strumpor
Önskemål om strumpor: ”Svarta strumpor med orangea detaljer är något som saknas i nonames lager. Ett par sådana över vaderna kommer inte bara vara snyggt och unikt för vår klubb, utan troligtvis även göra att det går extra snabbt.”
Dessa behöver vi komma upp i ganska stort antal för att det ska bli av, vilket också innebär att om det blir av är detta troligtvis enda chansen på ett par säsonger. http://www.nonamesport.com/…/pr…/clubline-orienteering/osoc2

Hoodie
Önskemål om hoodie: ”nonames retro jacket plus. Snygg och skön!”
Design förslagsvis likt överdragsjackan fast utan sponsorer. http://www.nonamesport.com/…/clu…/retro-jacket-plus-unisex-o

 

Fyll i vad du/familjen är intresserade av i formuläret: https://goo.gl/forms/boXZpvOyeRl8rsgI2 Mer information om pris m.m. hittar ni i formuläret.

Skribent: Maja Pettersson

Postadress:
Karlskrona SOK
Björn Zettervall, Östra vägen 14
37331 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info