Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder - prov och bytardag!

29 SEP 2021 22:18
Nu är det dags! Den här veckan öppnar web-shopen för beställning av nya klubbkläder. Vi har nya sponsorer som behöver synas när vi är ute och visar upp oss, och många av er behöver säkert uppdatera tränings- och tävlingsställ.
  • Uppdaterad: 29 SEP 2021 22:18

Under 2021 har vi slutit nya sponsoravtal med ett antal företag i Karlskrona som tror på oss, vår verksamhet och vill synas tillsammans med oss när vi är ute och tränar och tävlar. Därför kommer nu en ny klädkollektion med både trogna befintliga och nytillkomna sponsorer. Våra sponsorer är helt centrala för att vi ska kunna erbjuda alla barn och ungdomar helt fria starter på tävlingar, kraftigt subventionerade läger och tävlingsresor samt subventionerade startavgifter för vuxna.

Web-shopen kommer att vara öppen i ungefär tre veckor. Du beställer själv med hjälp av instruktioner som kommer att uppdateras här på hemsidan. Betalar gör du också direkt vid beställning. Leverans sker i december, det blir med andra ord möjlighet till mjuka julklappar i Karlskrona SOK färger i år! Tänk på, att vi inte kommer att öppna shopen igen innan vårens orienteringstävlingar. Ska du ha nya orienteringskläder är det under kommande veckor du behöver beställa.

Söndag 3 oktober kl 16-18 Bastasjö samt söndag 10 oktober kl 10-12 Dackestugan kommer det finnas möjlighet att prova ut storlekar på alla kläder som finns i webshopen. Det behövs, vissa modeller är lite annorlunda i storlekarna än man är van vid. Det kommer att bli fler tillfällen utöver den 3 och 10 oktober, men försök i första hand komma dessa tillfällen.

Vid samma tillfällen passar vi även på att ha bytardag. Ställ dig med eller lägg upp dina eventuella urvuxna klubbkläder, orienteringsskor, längdskidor, pjäxor eller vad som. Sätt ett pris och ordna för betalning med exempelvis Swish, så hoppas vi många får möjlighet att byta grejer med varann!

Och du. Om du har möjlighet får du gärna hjälpa klädansvarig Annette Ludvigsson med all klädhantering. Hör av dig till This is a mailto link. Sen missar du väl inte att vi även har städ- och arbetsdag i Rödeby 10 oktober..? Ge ett handtag och grilla lite tillsammans. Det blir skoj! 

Skribent: Robert Hedman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info