Hoppa till sidans innehåll

Mini-ungdomsserie "Onsdagsträffar"

17 MAJ 2020 21:50
Vi kör en kortserie två onsdagar i rad, och det blir nästan som en vanlig ungdomstävling, med starttid, bana, målstämpling, sammanlagda resultat osv.
  • Uppdaterad: 17 MAJ 2020 21:50

Vi passar på och kör en klubbtävling, för de ungdomar som vill och som springer gula, orangea och violetta banor. Så här års brukar ju annars ungdomsserien vara i full gång, men eftersom inte det går i år, så kör vi själva i stället. Vi kör en kortserie två onsdagar i rad, och det blir nästan som en vanlig ungdomstävling, med starttid, bana, målstämpling, sammanlagda resultat osv. Kul tycker vi, och det hoppas vi att många av ungdomarna också tycker, många har nog saknat tävlandet!
Vill man springa utan tidtagning och med vuxen går det förstås också bra, alla väljer själva hur de vill göra.

Vi delar upp klubbens deltagare i två lag – Karlskrona SOK Syd och Karlskrona SOK Nord. Alla deltagare samlar poäng till sitt lag. Alla under 25 år är välkomna att anmäla sig via Eventor.

Nybörjare samt grön-vit grupp tränar som vanligt på onsdag, också från Dackestugan. (Er tur för tävling kommer, håll utkik!)

Här kommer länkar till Eventor, och där finns nu all info om klubbtävlingen på onsdag. Orange och violett kan anmäla sig själva.

etapp 1: https://eventor.orientering.se/Events/Show/30605
etapp 2: https://eventor.orientering.se/Events/Show/30613

Inbjudan

Skribent: Maria Sibileva
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info