Hoppa till sidans innehåll

Rullskidträningar

01 JUL 2019 12:13
Nu startar vi upp sommarens rullskidträningar! Vi inleder med två öppna (alla är välkomna, medlem eller ej) teknikträningar på Rosenholm. Därefter följer en "turné" på några populära rundor runt i kommunen.
  • Skapad: 01 JUL 2019 12:13

Vi ser glädjande många rullskidåkare på gator och cykelbanor, både nybörjare och rutinerade åkare. Gemensamt för många är att de tränar ensamma och att deras träning har potential att bli mer effektiv och givande med några bra teknikövningar! Somliga är även oroliga över sin förmåga att bromsa och stanna.

I år arrangerar vi därför tillsammans med Blekinge skidförbund öppna teknikträningar för alla rullskidåkare i Blekinge (och gäster såklart). Första tillfället är redan onsdag 3 juli kl 1800-1930. Se kalendern här på hemsidan för info om de kommande träningarna.

Genom att träffas tillsammans för ett gemensamt träningspass med genomgång av övningar och tekniktips hoppas vi kunna hjälpa dig på vägen till att bli en bättre och tryggare rullskidåkare!

Första tillfället är även OK Orion representerade genom Gustaf Johansson, snabbaste Blekinge-åkare på Vasaloppet! Han kommer att bland annat att ge tips om stakning.

Skribent: Robert Hedman
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
Björn Zettervall, Östra vägen 14
37331 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info