Hoppa till sidans innehåll

Skinkskubbet på Knösö

22 DEC 2021 00:02
Julcupen är inledd! Nu när det är nattcupsvila kör vi i stället Julcupen - fyra mer eller mindre seriösa tävlingar under julveckorna.
  • Skapad: 22 DEC 2021 00:02

I strålande solsken inleddes årets julcup ute på Knösö med Skinkskubbet. Temperaturen talade för att det åtminstone var vintertid, men känslan i skogen var nog närmast den av vårvintern. Runt 60-talet anmälda tävlade om att gissa vilken tid de skulle behöva för att fullfölja den bana de valt att springa.
För att det inte skulle vara lättare att gissa bra på en kort bana räknades tidsdifferensen procentuellt i förhållande till banans längd. Flera riktigt bra uppskattningar hade gjorts, varav den av Annica Rosengren i OK Orion var allra bäst, det skilde bara 4 sekunder mellan tippad och faktiskt tid - grattis!
Karlskrona SOKs vassaste gissning stod dock en dagsfärsk klubbmedlem för - Magnus Link var bara 28 sekunder från sin uppskattade tid - stort grattis till dig! En julskinka kommer finnas för avhämtning!
Slutligen ett stort tack till fjolårets skinkvinnare, och tillika årets banläggare, Peter Nordström, tack för denna (sol-)strålande inledning på julcupen! Nästa gång väntar Julnattskaket på annandagen, så glöm inte att anmäla er! Andra klubbar hälsas lika välkomna!
Skribent: Marcus Svennerud
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info