Hoppa till sidans innehåll

Start av ungdomsträning orientering

08 MAR 2021 00:00
Äntligen är våren på ingång och på onsdag 10/3 kl 18.00 - ca 19.15 (19.00 för grön, grön/vit och vit grupp) drar vi igång orienteringsträningen för ungdomar igen
  • Uppdaterad: 08 MAR 2021 00:00

Äntligen är våren på ingång och på onsdag 10/3 kl 18.00 - ca 19.15 (19.00 för grön, grön/vit och vit grupp) drar vi igång orienteringsträningen för ungdomar igen. Tyvärr är Corona-virusets framfart allt för snabb och det är därför viktigt att vi sköter träningarna så smittsäkert vi bara kan (se längre ned).

På onsdag kommer vi att vara i Wämöparken. Vi kommer att dela upp oss i 6 träningsgrupper med olika samlingsplatser likt i höstas.

Det kommer fram tills byte till sommartid vara mörkt delar av träningen varför gul, orange och violett grupp kommer behöva pannlampor. Ni som har egna lampor eller lånade av klubben i höstas och inte har lämnat dem tar med själva (glöm inte ladda).

Vit, grön/vit och grön grupp kommer att hålla till på större stigar/grusgångar där det mestadels är belyst. Ta med egen ficklampa el pannlampa.

Det är blött i marken/skogen så det är bra att ha med torra skor och strumpor att byta till efter träningen.

Föräldranärvaro

De föräldrar vars ungdomar tillhör gul, orange el violett grupp kan pga Folkhälsomyndighetens restriktioner tyvärr inte närvara under träningen (om man inte kommit överens om att bidra som hjälpledare).

Föräldrar till barn i grön, grön/vit och vit grupp tillåts inte delta på samlingen. Däremot får man, om man vill, som förälder själv gå till kartutlämningen och hämta en karta samt läsa instruktioner för dagens övning och sedan, efter avslutad samling i gruppen, genomföra övningen med sitt barn (bra om barnet vet om det ska springa med förälder eller i grupp med klubbens ledare). OBS viktigt att barnet prickar av sig hos ledaren efter målgång. Under väntan på att springa ut med sitt barn måste avstånd till andra föräldrar hållas. VIKTIGT ATT VI ALLA TÄNKER PÅ ATT HÅLLA AVSTÅND OCH PÅMINNER VARANDRA OM DET!!

Nybörjarkurs

Enligt planen skulle vi startat vår nybörjarkurs i april. Allas förhoppning är att smittan ska minska så att den ska kunna genomföras, men det är i nuläget mkt osäkert och vi kan tvingas skjuta på den. 

Medlemsavgift

Alla ska ha fått mail om att betala medlems- och träningsavgift. Glöm inte betala denna! Om ni inte hittar mailet kan ni logga in på hemsidan (klicka på hänglåset uppe till höger) så ser ni hur ni gör under er varukorg. Det går att uppgradera till ett familjemedlemskap – då blir hela familjen medlemmar och kan delta i alla klubbens aktiviteter samt får subventionerad avgift till deltagande i tävlingar (som förhoppningsvis kommer igång senare i vår). Maila This is a mailto link.

Övriga träningar för ungdomar (se klubbens kalender på hemsidan för detaljer)

Måndag: Löpfys, alla medlemmar, Bastasjöstugan 18-19

Tisdag: Löpträning barn och ungdomar, Bastasjöstugan 18-19

Onsdag: Orienteringsteknik Wämöparken 18-19(19.15)

Lördag - Söndag: Klubbträning på egen hand (vit till svart bana) info på hemsida senare i veckan 

Skribent: Maria Sibileva
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info