Hoppa till sidans innehåll

Styrketräning med Karlskrona SOK

06 SEP 2020 21:20
Ta chansen och styrketräna på måndagskvällar tillsammans med klubben i Östra torps gymnastiksal. Anmäl dig för att delta i viktig träning för att stärka upp kroppens muskelgrupper och förebygga eventuella skador.
  • Uppdaterad: 06 SEP 2020 21:20

Nu kör vi en testperiod med gemensam styrketräning igen. Under fem veckor kommer vi erbjuda styrketräning i Östra torps gymnastiksal. Visar det sig finnas ett intresse för en fortsättning får vi se över den möjligheten.

Första tillfället är måndagen den 14/9 och sen fortsätter det fem måndagar framåt (tom 12/10).

Lokalen är liten, vilket begränsar oss i antal deltagare, speciellt i dessa tider. Anmälan kommer därför krävas och kan göras under klubbaktiviteter på Eventor. Där lägger jag upp kommande träningstillfällen en vecka i taget, på söndagar, så du har en vecka på dig att anmäla dig innan respektive tillfälle. 

Första tillfället den 14/9 kommer jag erbjuda två träningsgrupper för att möjliggöra för fler att delta, därefter tas beslut kring hur det ska göras fortsättningsvis utifrån hur stor intresset är. 

Första gruppen 17.30 - 18.10 är främst riktad till personer med yngre barn (som inte själva kan delta), barnen får vara med vid träningen och sysselsätta sig i gymnastiksalen. Föräldern ansvarar för sina barn. Max 10 träningsdeltagare, där barnen tillkommer utöver. Ska du delta vid detta träningstillfälle ska du vara ok med att det kan vara barn som rör sig fritt i lokalerna.

Andra gruppen 18.15-19.00 är enbart för träningsdeltagare, max 20 personer.

Samtliga träningsdeltagare ska vara anmälda i Eventor. Det kommer finnas två separata aktiviteter för de två olika träningsgrupperna/tiderna vid första tillfället. Vid större intresse än vad lokalen erbjuder kommer jag på söndagen, vid anmälningstidens slut, att plocka ut en lista med samtliga anmälda och ert datum för anmälan. Jag skickar sedan ett mail till samtliga som står på reservlistan för kännedom. Skulle någon hoppa av efter det kontaktar jag reserver för att erbjuda plats.

Viktigt info kring dörren in till lokalen finns på anmälningssidan, läs gärna det så att du har koll inför träningstillfället.

Välkomna!

Vi följer självklart rekommendationer: stannar hemma vid minsta symtom och håller avstånd till andra träningsdeltagare. Vi kommer att använda material i gympasalen, t.ex. mattor och bollar. För den som önskar rekommenderar jag att en handduk tas med som kan förflyttas med individen vid stationsträningen och läggas ovanpå eventuell matta.

Skribent: Maja Pettersson

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Robert Hedman, Gamla Riksvägen 24
37160 Lyckeby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info