Hoppa till sidans innehåll

Vasaåket 2021

11 MAR 2021 21:43
Karlskrona SOK traditionella Vasaloppsresa blev i flera avseenden annorlunda 2021. Men inte desto mindre blev den full av fina prestationer och upplevelser!
  • Skapad: 11 MAR 2021 21:43

I år var vi ett litet gäng som deltog i årets anpassade Vasaåk! Visst kändes det lite tomt utan folkfest, musik, nervositet och toaköer men självklart nödvändigt. Istället fick vi uppleva en skidfärd mellan Sälen och Mora utöver det vanliga i helt fantastiska förhållanden, finfina spår, medvind och långt mellan åkarna. Så härligt! Utmärkta förutsättningar och väl förberedda åkare ledde till makalöst bra tider för samtliga. Tack till Rödeby vintersportcentrum som bidragit till goda träningsmöjligheter på snö i vinter.

Vi vill också passa på att gratulera Lars-Olof Ohlsson som körde sitt första lopp som Vasaloppsveteran (31:a loppet) och gjorde sitt näst bästa resultat med tiden 7.48, samt Anders Johansson som firade sitt 10:e lopp, satte präktigt personbästa med tiden 6.55.
Grattis till er!

Vill ni också ha en fantastiskt häftig upplevelse i familjärt sällskap, så boka in helgen 4-7 mars 2022, anmäl er till resan och häng med. Bättre uppladdning med allt från goda råd, vallatips till otroliga vasaloppshistorier går inte att få med den erfarenhet och omtanke som finns i gänget. Välkomna!

Skribent: Robert Hedman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Robert Hedman, Gamla Riksvägen 24
37160 Lyckeby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info