Hoppa till sidans innehåll

Ett lyckat arrangemang i Rosenholm

2018-08-23 14:35
Det var drygt 170 startande från föreningarna i östra Blekinge och kvällen blev lyckad med fint väder och glada deltagare.
  • Uppdaterad: 2018-08-24 10:27

STORT TACK till alla som bidrog till onsdagens lyckade deltävling i Ungdomsserien ute på Rosenholm. Bra väder och ett härligt område som gjort för sprintdistans. Extra roligt när vi orienterare springer mitt i en stor idrottsanläggning som Rosenholm tillsammans med andra idrotter.
Ett lyckat grepp att samköra Ungdomsserien med hittaut och prova på. Något vi absolut måste fundera på om vi kan upprepa. Vi är duktiga på att arrangera!
Våra ”egna” barn och ungdomar kämpade på bra och såg ut att trivas med sprintdistans. Det blev ett nytt klubbrekord i antal samlade poäng där vi fick hela 1083 poäng tillsammans och ett nytt klubbrekord i antal barn och ungdomar som sprang tävlingsklasser under en deltävling. Hela 38 barn från Karlskrona SOK klarade sina banor på egen hand. Nästan lika många sprang inskolning och U-klasser och tog sig runt banorna med hjälp av vuxna. Det visar att vi har väldigt god återväxt i klubben!

Skribent: Jan Helmersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
Björn Zettervall, Östra vägen 14
37331 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info