Hoppa till sidans innehåll

Hittaut Karlskrona 2018

2018-04-26 00:05
Den 1 maj är det dags - då öppnar Hittaut Karlskrona 2018
  • Uppdaterad: 2018-04-26 22:33

I slutet av veckan kommer 18 000 st kartor att delas ut till invånarna i Karlskrona stad. Detta är startskottet på Hittaut Karlskrona, som under vintern och våren föreberetts av Karlskrona SOK tillsammans med SOFT och ett flertal samarbetspartners i kommunen, för att erbjuda staden friskvård för alla.

Hittaut är ett friskvårdsprojekt med karta och modern teknik i fokus och som finns på ca 30 platser runt om i Sverige. Det är ett enkelt och roligt sätt att få motion samtidigt som du upptäcker nya och vackra platser runtomkring din kommun. Den detaljerade kartan med ett stort antal checkpoints delas ut gratis till alla hushåll inom kartans område. Kartan finns även att hämta på ett antal utdelningsställen - ytterligare 7000 st, samt digitalt att se på webben eller i appen.

Inledningsvis kommer det att sättas ut 100 st checkpoints (där nr 100 endast kan tas vid särksilda hittaut-träningar). Varje registrerad checkpoint motsvarar en chans att vinna och ju fler checkpoints du registrerar, desto större chans att vinna. Den första i varje månad, fram till och med oktober, släpps ytterligare 10 nya checkpoints och du har fram till den 4 november att hitta de totalt 150 checkpointsen.

Deltagandet är gratis och du som medlem i Karlskrona SOK får mer än gärna ge dig ut och leta. När du ändå är i farten, ta med dig grannen, kompisen eller arbetskamraten!

Mer information hittar ni på https://www.orientering.se/provapaaktiviteter/hittaut/karlskrona/

Skribent: Anton Österblad

Postadress:
Karlskrona SOK
Björn Zettervall, Östra vägen 14
37331 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info