Hoppa till sidans innehåll

Idrottens dag 2020

29 SEP 2020 12:36
Idrottens dag vid Sunnadalsskolan, Kungsmarken och Piggelinen, Rosenholm
  • Skapad: 29 SEP 2020 12:36

Under idrottens dag den 25/9 så hade KarlskronaSOK fått möjligheten att visa upp orientering vid Piggelinen i Rosenholm för åk 1-3 och orientering och rullskidor vid Sunnadalsskolan i Kungsmarken för åk 4-5. Fem ledare från klubben deltog och ledde aktiviteterna. Mycket arbete men väldigt mycket tacksamhet och rörelseglädje tillbaks.   

Intresset var det inget fel på utan klasserna avlöste varandra under hela förmiddagen. Eleverna visade ett mycket stort intresse och deltog med entusiasm i de olika moment som vi hade planerat.

Fyra grupper med 15-20 barn i varje grupp besökte stationerna enligt ett schema som lärarna på skolorna skapat så för Karlskrona SOKs del så hade vi totalt ungefär 150 barn på orientering och 70 barn på rullskidor.

Vi delade också ut info var de kunde hitta oss om de skulle vara intresserade att prova på flera gånger och skapade kontaktytor med både personal och elever.

På Sunnadahlskolan där de flesta elever inte är med i någon förening var det en möjlighet för många av dem att testa på ett organiserat sätt att träna tillsammans samt  upptäcka glädje med en ny idrott.

Vi kommer att forsätta arrangera aktiviteter på Sunnadahlskolan och runt Mellanstaden för att kunna erbjuda de mycket nyfikna ungdomarna meningsfulla fritidsaktiviteter och gemenskap.

Skribent: Maria Sibileva
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Robert Hedman, Gamla Riksvägen 24
37160 Lyckeby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info