Hoppa till sidans innehåll

Sommarkontroller 2018

2018-06-21 19:40
Nu är det äntligen dags för Torsås OK:s populära Sommarkontroller som vi varje år har ute så att man kan träna när man vill.
  • Uppdaterad: 2018-06-21 19:41

Nu är det äntligen dags för Torsås OK:s populära Sommarkontroller som vi varje år har ute så att man kan träna när man vill. 
Det är nu 8:e året vi även bjuder in grannklubbar m.fl. att springa på de 31 fasta kontroller som sitter ute. I år är vi i den härliga och öppna terrängen i Söderåkra. Kontrollerna kommer att sitta ute till omkring 10 augusti. Kontrollerna består som tidigare av röd/vitmålade brädor med en liten nummerlapp. Kartorna finns i klubbstugans gamla glasveranda (ut mot vägen). Första dörren är öppen. Det finns 9 olika banor. De utgår från 2 starter: Skarptorpet, där de flesta banorna startar, och Övraby. En bana är i Gul svårighet (heter Lätt) och det finns även en momentbana från Skarptorpet. Där ingår momenten Korridororm, Brunbild och vägval. De flesta banorna finns även i skala 1:7500. För att hitta till starterna finns vägvisningskartor i glasverandan. Sista biten till Skarptorpet går skogsvägen längs markerad vandringsled. Kartorna kostar 30:-/st och betalning görs i den gröna brevlådan som finns i glasverandan alternativt med Swish 073-329 47 00. Detta gäller ej Torsås OK:s medlemmar som springer gratis. Vi ser gärna att alla som springer skriver i gästboken där ni skriver i namn, klubb, om ni betalat med Swish och mailadress om ni vill ha info från klubben i framtiden.

Välkomna ut i den fantastiska Söderåkraterrängen!

 

För mer information se inbjudan.

Skribent: Emil Folino
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Karlskrona SOK
Björn Zettervall, Östra vägen 14
37331 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info