Hoppa till sidans innehåll

Vasaloppet 2020

03 MAR 2020 22:05
Här är årets härliga gäng som var med på Karlskrona SOK:s Vasaloppsresa! Trots ganska usla förhållanden bjöd dessa åkare på fina prestationer.
  • Skapad: 03 MAR 2020 22:05

På årets resa var det många vana Vasaloppsåkare men även de som åkte för första gången mellan Sälen och Mora. En färd som blev i traditionsenligt Vasaloppsföre med snö, blåst och sladdriga (läs obefintliga spår). Trots ganska usla förhållanden bjöd dessa åkare på fina prestationer. Imponerande nog slog flera av dem till och med sitt personbästa.

På söndagkvällen firade vi klubbens nyblivna veteran Lars-Olof Ohlsson som åkte sitt 30:e lopp. Så nu får Classe Blomgren 37 lopp och Aymonn Andersson 31 lopp (stod över i år) sällskap att dra på sig veteranvästen. Olof Blivik firade sitt 10:e lopp med en strålande tid 6.36 och klarade därmed medaljtiden.


Lars-Olof Ohlsson och Classe Blomgren samt Olof Blivik med medalj.

Vill ni också ha en fantastiskt häftig upplevelse i familjärt sällskap, så boka in helgen 5-8 mars 2021, anmäl er till resan och häng med (This is a mailto link). Bättre uppladdning och med allt från goda råd, vallatips till otroliga vasaloppshistorier går inte och få med den erfarenhet och omtanke som finns i gänget.

Välkomna!

Skribent: Robert Hedman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info