Hoppa till sidans innehåll

Vinterhelger utomhus

31 JAN 2021 08:25
Under fina vinterhelger har vi många besökare vid våra klubbstugor i Bastasjö och Rödeby. Det finns några saker att tänka på som underlättar för oss alla.
  • Skapad: 31 JAN 2021 08:25

Lördagen var en fantastisk vinterdag och väldigt många sökte sig till Bastasjö och området kring Dackestugan i Rödeby. Inför söndagen påminner vi om några saker:
- Om ni vill ha information om skidspåren, använd skidspår.se för att både läsa vad andra skriver om dessa, samt rapportera själv för att hjälpa andra. Det är ohållbart många som ringer och frågar...
- Håll avstånd och respektera varandra. 2m eller en utsträckt stav är ett bra riktvärde. Särskilt kring grillarna och vid påstigningen i skidspåren har det varit trångt. Uppehåll er inte där mer än absolut nödvändigt, det finns platser intill där det inte är trängsel.
- Parkera rätt, tätt och tänk på framkomligheten vidare längs vägen. Boende, ambulans och räddningstjänst måste alltid kunna ta sig fram.
- Skiduthyrningen i Dackestugan är vad den är, vi gör så gott vi kan för att möta efterfrågan med det lilla vi har. Håll avstånd i kön. Återlämna utrustning så snart ni är klara, det kan finnas de som väntar på att få hyra.
- Om Swish strular, vilket det gjorde under lördagen, finns information om spåravgift och skidhyra på vår hemsida karlskronasok.se under rubriken SKIDOR. Skidhyra för vuxna 100 kr, för barn upp till 20 år 50 kr. Spåravgift dag för alla över 20 år 60 kr.
Njut av vintern! Som det ser ut just nu blir även nästa helg en vacker vinterhelg, och vårt konstsnöspår i Rödeby utökas vidare i kylan. Där kommer vi att åka skidor minst en månad till, trots eventuella väderomslag. Två år har vi haft säsongsavslutning i april.
Skribent: Robert Hedman
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info