Hoppa till sidans innehåll
Foto:

En ny utmärkelse!

29 APR 2019 15:46
KFUM Karlskrona delade tillsammans med Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna ut stimulanspriset "Idrott för alla" till Karlskrona SOK och Norrevångskolans Skol-IF med 25 000 kronor vardera.
  • Skapad: 29 APR 2019 15:46

Karlskrona SOK fick priset med motiveringen: "Karlskrona SOK är föreningen där alla får möjlighet att idrotta utifrån sina villkor. På schemat erbjuds både orientering, skidåkning och löpning. Oavsett ambition, ålder, etnicitet, kön och prestationsnivå så finns det något för alla. Föreningen vill skapa intresse för livslångt idrottande, rörelseglädje står i centrum och "tröskeln" in i verksamheten är låg. Hitta ut, Skidkul, Spring i benen, SOL-skola och skidskytte är bara några exempel på verksamheter som erbjuds för både föreningens medlemmar men också för allmänheten."

Stort grattis och tack alla ideella krafter som gör detta möjligt!

Bakgrund till priset

KFUM Karlskrona har genom fastighetsförsäljning ett kapital och man delar årligen ut medel till olika verksamheter som stödjer barn och ungdomars uppfostran till ett sunt liv. Idrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna bedriver också ett aktivt utvecklingsarbete kring detta.

Organisationerna har gemensamt kommit fram till att dela ut ett pris på 2 x 25.000 kr till två föreningar i Blekinge som arbetar väl enligt normen ”En ny syn på träning och tävling”.

Skribent: Maria Sibileva
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
Björn Zettervall, Östra vägen 14
37331 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info