Hoppa till sidans innehåll

Skidträning för barn och ungdom

09 FEB 2021 20:39
Har du ett barn som upptäckt glädjen med längdskidåkning? Kom och testa Karlskrona SOK skidträningar! Vi har plats för fler barn i åldrarna 7 till 16 år. Träningar två tillfällen i veckan, tisdagar kl 1800-1915, söndagar kl 1200-1315.
  • Skapad: 09 FEB 2021 20:39

För tillfället har Karlskrona SOK 20-talet barn och ungdomar som tränar tillsammans två gånger i veckan. Våra utbildade ledare tillsammans med engagerade föräldrar leder verksamheten. Vi blandar lekar och teknik i intensiva, pulshöjande övningar. Vi tränar både klassisk teknik och skejt.

Många av de barn som tränar med oss idag är sådana som snabbt fastnat för längdskidor när de provat med sina föräldrar eller i skolan. Och vi vet av vad vi sett den här fantastiska vintern, att det finns fler sådana barn där ute. Passa på att komma med i vårt härliga gäng! Vi har bra utrustning att låna ut till alla som är med och tränar.

Genom den konstsnö vi har på spåren nu räknar vi med att kunna träna på snö två gånger i veckan minst in i mitten av mars, sannolikt till början av april. Barnen utvecklas fantastiskt mycket när de får träna regelbundet och tillsammans med andra, och de får möjligheten att identifiera sig själva som skidåkare.

Under barmarkssäsongen tränar vi rullskidor en kväll i veckan och barmarksträning en dag i veckan.

Ingen föranmälan krävs. Välkommen att prova på tisdagkvällar eller söndagar vid Dackestugan i Rödeby.

Skribent: Robert Hedman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info